10 razloga zbog kojih muškarci ostavljaju žene

Da, druga žena je najčešći razlog, ali ima ih još.

raskid, razvod

Htela si da ga promeniš

U početku ti se dopadalo sve na njemu. Onda si vremenom uvidela da bi mogao da promeni ponašanje za stolom, da bi trebalo češće da se brije, da mu je polovina stvari u ormanu pogrešna… Dok ti pokušavaš njega da promeniš, on će tebe zameniti – nekom drugom, manje zahtevnom ženom.

Često te “boli glava”

Ovo je, možda, najveća greška koju žena može da napravi u vezi ili braku – da odbija seks. OK je ponekada, kada te zaista boli glava, ali te “česte migrene ničim izazvane” neće kod njega izazvati sažaljenje, već nagon da potraži “ženu od jačeg materijala”. Halteri, podvezice, štikle u krevetu… nisu rezervisani samo za prve mesece veze. Obnovi kolekciju, iznenadi ga u kolima… da on ne bi iznenadio tebe, neprijatno.

Znaš ga kao svoj džep

Ako je tako, on će brzo iskočiti iz tog tesnog prostora koji ga guši. Muškarci vole svoje “zidove” i nemoj se truditi da ih srušiš. Pusti ga, dobrovoljno će ih urušavati tempom koji mu najviše odgovara. Ne žuri – i tebi će tako biti zanimljivije.

“Oženi me”

Duga veza je relativan pojam. Za nekoga je to šest meseci, za nekoga šest godina. Ukoliko želiš brak i decu, moraš pažljivo da balansiraš između svojih namera i njegovog straha da će burma na ruci da ga steže i oko vrata. Ukoliko nemaš strpljenja, idi sama. Nećeš dobiti to što si tražila, ali ćeš dobiti prazan prostor za nekog novog muškarca koji želi isto što i ti.

On je uvek u pravu

Lepo je što imaš takta i što si spremna na kompromis, ali kada dođe do varnica između vas dvoje, reci šta ti smeta. Dostojanstvo je najprivlačnije od svih osobina.

Uvek si dostupna

To znači i da si potencijalno dosadna. Muškarci su lovci, a draži je onaj plen do kojeg se teško došlo. Ako ti ne spadaš u takve, brzo će te okačiti među ostale trofeje i krenuti u novi pohod…

Ti nisi “ona prava”

Nisu samo žene optimistična bića, i muškarci nose ružičaste naočare na početku veze. Kada ih on skine, ne možeš mu ih na silu vratiti. Ne, ne. Gore glavu i nastavi dalje.

Zagoreo ti ručak

Neće te ostaviti posle jednog neukusnog ručka, čak ni posle godina gladovanja. Ostaviće te kada shvati da se uopšte ne trudiš oko njega, a spremanje hrane je samo jedan od načina da nekome pokažeš koliko ga voliš. Muškarci to nikada neće priznati, ali oni žele da se neko brine o njima, nežno i pažljivo, baš kao majka. Dakle, peglu u ruke, ili barem pokupi te košulje i odnesi ih na hemijsko čišćenje.

Ljubomorna si

Priča ti o novoj super koleginici, o komšinici iz prizemlja, o… Da, tvoj alarm za ljubomoru ima razloga da se uključi, ali ne i da zvoni bez prestanka. Pas koji laje ne ujeda, osim ako mu “uzmeš kosku”.

Zvocaš…

Zanovetanje mu teže pada nego da si potrošila pola ušteđevine na nove cipele. Zato, idi u šoping umesto da mu zameraš zašto nije uradio ovo nego ono, i što je uradio ovako umesto onako…

 

izvor: mondo

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *