Svecenik – erotska prica

Bilo je blizu kraja školske godine, dani su bili topliji i djevojke su počele nositi laganije stvari. Tih se dana seoski svečenik razbolio i morao je otići u Zagreb na lječenje. Crkva je poslala dostojnu zamjenu.
Na njegovo mjesto došao je Roman. Mlad svečenik sa nekih 37, 38 godine, visok, divnog tijele, crne kose i tamnih očiju. Kad je govorio činilo se kao da se tresu planine imao je dubok, muževan glas.
Selom se brzo pročuo glas da je stigao novi zgodan svečenik i ubrzo je crkva bila puna, pa čak i onih koji nisu inače u nju zalazili.
Djevojke i djevojčice bile su zahvalne na nadolazečim toplim danima jer su mogle pokazati svoje atribute.
Maja je bila mlada djevojka od svojih 25, 26 godina, nije bila neka ljepotica za razliku od seoske dive Katje, bila je moglo bi se reći čak i punija, otkačena rokerica, divlje naravi i divljeg izgleda. Nije bila česta u crkvi osim kad bi je roditelji natjerali – što je tako i onako bila prava rijetkost.
Ali ni ona nije ostala ravnodušna nad Romanom, njezina najbolja frendica Katja, zaljubila se preko ušiju te ju je nagovorila da krene sa njom na nedjeljne mise za mlade.
Tako je bilo i te nedjelje, sjele su u klupu jedna do druge, crkva je bila puna djevojaka, dečki su imali neko takmičenje pa su bili na ranijoj misi, tek je tu i tamo poneki sjedio kraj svoje djevojke.
Tada je za oltar stao on, počela je misa, sve je teklo ko i inače, kad je Maja nešto htjela komentirati Katji imala je što vidjeti. Katjine ruke igrale su se sa njezinom macom ispod tanke suknjice. Masirala je klitoris gledajući u Romana. Maja se zacrvenila i malo zbunila ali nije htjela izdati prijateljicu pa je šutila.
Katja je gurala prstiće u svoju macu i počela mumljati od strasti, zbor je nešto pjevao pa se njezin glas izgubio u pjesmi.
Roman je često pogledavao u njihovom smjeru i jedna i druga osjećale su kako ih njegov pogled skida.
Kad je misa bila gotova i djevojke su ustale klupa ispod Katje bila je mokra od njezinih sokova.
Maja se samo nasmijala i pitala Katju
– je ti se svidjela misa –
Katja se samo nasmijala.
Djevojke su se dogovorile da se vide poslije podne i otišle kućama.

To poslijepodne Maja je krenula Katji. Nije voljela ići kroz selo pa je krenula zaobilaznim putom na rubu šume.
Na pola puta ugledala je nekog kako joj dolazi u susret. Bio je to Roman, Bio je u laganim lanenim hlačama i košulji nitko ne bi rekao da je svečenik.
Pozdravili su se i taman kad je Maja htjela krenuti dalje Roman ju je pitao
– svidjela ti se današnja misa? –
Maja zbunjeno odgovori da je bila podnošljiva al da ona ne voli baš crkve.
Roman se nasmije i veli
– ali očito voliš svečenike, bar je tako izgledalo –
Maja se zacrveni i pita kako to misli
Roman joj odgovori
– Čulo se mumljanje iz tvog reda a i klupica je bila mokra nakon što si otišla, možda sam svečenik ali znam prepoznati ženske sokove kad ih vidim.
Maja se skamenila i počela mucati
-ne ne…. ovaj.. to je bila.. tj nije bila… bilo je već tako… ovaj – pogne glavu i reče – Katja je mastrubirala za vreme mise.
Roman joj priđe i podigne joj glavu, gledao ju je ravno u oči
imala je osjećaj kao da joj dere dušu, počela je teško disati i primijeti da se je ovlažila.
Roman veli
– a je li, šteta, ponadao sam se da si ti, ali tebe očito ništa ne može napaliti…… ili sam u krivu

Prije nego se snašla i odgovorila njegova ruka bila je ispod njezine haljine, milovao joj je bokove, a zatim nježno preko vlažnih gaćica prsti prvi put dotaknu njenu macu.
Stresla ju je struja on se samo nasmijao i rekao
– mislim da si spremna za mene
Maja je samo kimnula glavom
Spustio je svoje usne na njene te je nježno poljubi, uzvraćala mu je poljupce i milovanja kao da je znala što slijedi,
legli su na prašnjav put i on joj raširi noge i strgne gaćice, lizao joj je macu kao da zna kako se to radi.
Maja nije mogla vjerovati kako ju je lizao svršila mu je na jeziku nekoliko puta, a onda osjeti na ulazu u macu njegove prste.
Maja je bila razrađena nije bila djevica ali je imala osjećaj kao da joj njegovi prsti razvlaće macu do krajnjih granica.
Roman ustane i reče joj, moram ti raširiti picu jer inaće neću moći ući.
Maja se je smrzla, u glavi joj se vrtila ta rečenica, pitala se koliki je, instinktivno je pružila ruku da ga opipa, a on razveže hlaće i izvadi ga.
Maja je vrisnula i stisla noge k sebi niada nije vidjela toliki kurac, nije bio dugačak nekih 15 cm ali je bio toliko debel kao i Romanova šaka.
Roman je primi za koljena i reče, ne brini neću ga gurnuti dok ti ne pripremim picu za njega.

Raširila je noge i ponudila mu svoju macu da radi sa njom što želi, uzela mu je kurac u ruku i počela ga drkati.
Roman joj spusti bretele i počne lizati bradavice te se ponovno uputi ka njenoj pici.

Ležala je na leđima a on ju je opkoračio, pušila mu je kurac – bolje rečeno lizala ga jer joj nije čak ni glavić stao u usta a on joj je obrađivao picu.

Prvi put joj je netko gurnuo 4 prsta u macu, boljelo je zacvilila je.
Ne puštam te dok te ne pojebem – rekao je Roman
biraj hoćeš da ju pripremim ili da ti ga samo nabijem.

Odlučila se za pripremu, i ta bol čak ju je palila.
Roman je imao u njoj 4 prsta i uskoro im pridružio i palac, Maja je cvilila od boli a on joj nabi u usta kurac da ne vrišti, počela je odizati guzu od poda kad je krenuo člancima pristiju u nju, boljelo je, ali on je bio teži od nje i pritisnuo ju je svojim tjelom, Maja se počela otimati, boljelo ju je užasno, a šaka je polako ulazila u njenu macu.

Ušao je.

Dignuo se sa Maje ne vadeći šaku iz nje, Maja je molila da ju makne ali on se samo nasmijao. – sada ću te jebati šakom a onda kurcem malena, rekao je Roman. Počeo je kružiti šakom u njoj Maja je plakala od bola al ga je toliko željela da je sve trpila, Kad je pogledala svoju macu vidjela je da čak malo krvari – rastrgao sam je – rekao je Roman vadeći ruku iz Maje te mečući glavić na njenu rupicu.

Polako ga je gurnuo, Maja je vrisnula osjetivši njegovu veličinu, nikad tako nije bila popunjena, legnuo je na nju i počeo nabijati.
Ljubili su se divljački a on ju je jebao kao nitko do tada.
Svršio je u nju toliko mnogo da je dio počeo curtiti kraj njegovog kurca van Maje.

Nasmijao se i pogledao ju – mala želim te već više od mjesec dana ali nisam se usudio ni maštati o ovome. Maja se nasmijala i poljubila ga, i ja tebe želim ali stvarno nisam mislila da ću biti ovakve sreće.

Ustali su i obukli se, Maja je jedva stajala na nogama, Roman joj predloži da joj pomogne da dođe do Katje jer nije mogla hodati, Putem su se mazili, ljubili i ona mu je još jednom popušila. Pred Katjinom kućom obečala mu je da će sutra svratiti do župnog dvora te da će prespavati kod njega.

Također mu je obećala da će mu dati i svoju nevinu guzu da ju pojebe ali to je druga priča ako ju želite čuti.

Poslao/la: vrazica

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *