10 razloga zbog kojih žene ostavljaju muškarce

Ako ste mislili da je prevara najčešći razlog, živeli ste u zabludi.

razvod, raskid

Skinuo si masku

Žena je optimistično stvorenje i misliće da si gospodin Savršeni sve dok može da zavarava samu sebe. Ako joj postane očigledno da se nikada nećeš pretvoriti u muškarca kakvog ona želi, preći će na sledeći projekat.

Nije joj vreme za tebe

Upravo su joj ponudili sjajan posao – u drugom gradu. Njene drugarice se upravo spremaju za šestomesečno putovanje po jugoistočnoj Aziji, a ne voli te dovoljno da bi ostala sa tobom.

Nije ti vreme za nju

Pametna žena zna da se većina muškaraca teško odlučuje za brak i porodicu, ali svako čekanje ima kraj. Prošlo je već toliko vaših godišnjica, a ti nikako da se smisliš? Ćao!

Ništa dobro od tebe

Ukoliko se više ne ponašaš lepo prema njoj, pružiće ti još šansu ili dve, čak možda i više nego što zaslužuješ. Ali, ako nastaviš s lošim ponašanjem, shvatiće da ne može da očekuje ništa dobro od tebe.

Šta to beše dobar seks?

Ne zavaravaj se – i njoj je seks bitan koliko i tebi. Ako vam u krevetu ne štima, neće ni u drugim zajedničkim “akcijama”. Dobro je slušaj – ako ti je pomenula romantično putovanje, masažu za dvoje i slično, razmisli šta ona, zapravo, želi da ti objasni. Potrudi se na vreme.

Bivša žena i prvo dete

Njoj ne smeta što si ti bio oženjen, kao ni to što si ostao dobar otac i nakon razvoda. Njoj smeta ako je ona u svemu tome zapostavljena. Ukoliko ti nisi u stanju da se otarasiš bivše žene i njenih prohteva koje više, čak ni po zakonu, ne moraš da zadovoljavaš, ona će se brzo otarasiti tebe.

Kuća, posao, kuća, posao…

Prošli su oni prvi meseci vaše veze kada vam osim seksa ništa drugo nije bilo potrebno. Vreme je da se izađe iz spavaće sobe, ali ne u dnevnu ispred TV-a, već negde dalje. Ako ti nećeš sa njom, ona će otići sama.

Sapun u ruke!

Ok je da malo pustiš stomačić, da se ne briješ svako jutro, da hrčeš. Ali, nije ok da nosiš prljave čarape, cipele stare 15 godina, da postaneš bahat i prema sebi i prema kući u kojoj možda zajedno živite. Sredi se, da te ona ne bi “sredila za sva vremena”.

“Mammmma”

Ima i ona mamu, ali je ne zvrcka pet puta dnevno telefonom, ne poziva na zajednička putovanja, ume da se ispegla, nahrani, donese važne odluke i bez mame. Nema te devojke koja želi da svog muškarca deli sa nekom drugom ženom, pa makar to bila i ona koja ga je rodila!

Uhvatila te na delu

 

izvor: mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *