6 neizgovorenih pravila zabavljanja

Zabavljanje je komplikvan poduhvat. Mnogi znaju za osnovna pravila zabavljanja, ali neka od njih sumanje poznata. Na Reditu je postavljeno pitanje „Koja su to neizgovorena pravila zabavljanja“. Odgovora je bilo mnogo, a ovo je šest najzanimljivijih.

1) VAŠI STANDARDI SE MENJAJU S OBZIROM NA TO KOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA NEKOGA

Kolikogod mi hteli da verujemo u to da izgled osobe s kojom izlazimo nije bitan, to nije tačno. Mnogo više truda ćete uložiti u osobu koja vas veoma privlači – fizički ili na neki drugi način – nego u osobu koja vas ne privlači.

2) USPEH SASTANKA NAJČEŠĆE JE PUKA SREĆA

Baš kao što je jedan od članova napisao, „mnogi ljudi na zabavljanje gledaju kao na nauku, sa proračunima, činjenicama i procenama. To nije nauka. Šansa da nađete nekoga ko će biti pravi za vas najviše zavisi od sreće i dobrog trenutka“. Pravo vreme je zaista najvažnije.

3) SVI „IGRAJU IGRE“

Bilo da se radi o prepirci ko će da plati račun ili o čekanju druge osobe da prva izrazi svoja osećanja, isto je. Svi igraju igre, čak i oni koji se zaklinju da ih ne igraju.

4) ZABAVLJANJE ĆE PONEKAD BITI GROZNO

Bez obzira na to što ste srećni što ste sami, proces zabavljanja je stresan i mnoge stvari se retko kad izglade odmah. Veoma je moguće da će vam se bar jednom u životu desiti neka od sledećih situacija: zaljubljeni ste u nekog ko vas ne primećuje; zaljubili ste se u nekog ko vam se odmah svideo, ali on je zauzet; u vezi ste sa osobom kojoj ste potrebni samo zbog seksa ili pažnje, ali ona nema nameru da vezu učini ozbiljnijom; posvetili ste se potpuno osobi za koju ste kasnije otkrili da je idiot; odbili ste predivnu osobu zato što ništa ne osećate prema njoj; prevareni ste ili ostavljeni jer je vaš partner našao nekog ko mu se više sviđa.

5) BOJA KOŽE JE BITNA

To je tačno naročito kod traženja partnera preko interneta. Podaci sa OKCupid-a, sajta za upoznavanje, pokazuju da boja kože korisnika i boja kože onih s kojima komuniciraju utiče na to da li će dobiti odgovor ili ne. OKCupid je došao do zaključka da, u poređenju sa drugima, crnkinje odgovaraju na poruke najčešće, a belci muškarci dobijaju najveći broj odgovora kada pišu drugima.

6) NA PRVOM SASTANKU NIKO NIJE BAŠ ONAKAV KAKAV JE INAČE

Iako je najbolje biti iskren sa potencijalno novim partnerom, svi imaju određenu kartu na koju igraju. Opet, sa druge strane, biti iskren prema sebi ne znači da treba apsolutno sve o sebi da saopštite nekom koga tek upoznajete.

izvor: blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *