Kada ne žele seks sa partnerom devojke iz Srbije kažu/slažu ovo

Poznato je već da nam nije uvek do razmenjivanja nežnosti, zagrljaja, poljubaca, pa čak i seksa, ali žene nemaju problem da o tome govore. Zato smo pitali četiri devojke iz Srbije koji su to njihovi izgovori.

Kada žene otkriju istinu to izgleda ovako…

Marija (30), Beograd

Ja sam u braku već godinu dana sa svojim partnerom, a ukupno se zabavljamo šest godina i uvek sam surovo iskrena kada je ova tema u pitanju. Otvoreno mu kažem zašto ne želim seks tog dana, a najčešći razlozi su glavobolja, mrzovolja ili menstrualni ciklus. Dok za jutarnju akciju imam sada već ustaljeni izgovor, a to je „Žurim na posao!”.

 

Isidora (33), Niš

Godinu i po dana sam u vezi i svakim danom imam sve manje želju za seksom mada je tome najviše doprineo on. Previše se trudi i fokusiran je na cilj kako da me dovede do orgazma i jednostavno se ne oseća strast i igru već naš seks izgleda kao da popravlja televizor. Kako bih sprečila emitovanje loše energije uvek se pozivam na umor, iscrpljenost nakon dugog i napornog radnog dana, dok vikendom mi je alkohol izgovor odnosno vrtoglavica izazvana alkoholom. I mučnina, naravno.

Sanja (29), Beograd

Ja sam pomalo „zloća” kada su izgovori u pitanju. Ne libim se da slažem i možda i prečesto koristim „zvono spasa”. Inače patim od čestih upala bešike pa mi je to uglavnom najčešći izgovor. Pored toga se vadim i na bol u jajnicima, osetljivost u vreme ovulacije, pred ciklus, ali i posle ciklusa. Nekoliko puta sam i slagala da me želudac boli. Da, definitivno previše često koristim izgovore i uglavnom su vezani za fizički bol koji (ne)osećam.

 

Članice foruma ana.rs su pokrenule diskusiju na temu kako se osećaju kada ih partner odbije u krevetu. Više o tome saznajte OVDE

 

Ana (37), Novi Sad

U braku sam već deceniju. Imamo troje dece i nakon toliko vremena je došlo do zasićenja i tada se naravno uglavnom izvlačim na decu i strah da nas ne uhvate na delu. Ovo je siguran izgovor, mada pomalo i nezahvalan jer se moj suprug uvek doseti neke alternative, što ponekad bude čak i zabavno. Upotreba vaginaleta za obnavljanje vaginalne flore je takođe još jedan od mojih omiljenih izgovora.

 

izvor: blic zena

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *