4 znaka da nije pravi čovek za vas

Ako ste od onih koji još uvek traže pravog partnera, treba da imate na umu da je lako ignorisati sitnice koje se dešavaju, ali i da to nije pametno. Svi imamo svoje mane i grešimo, ali, preko nekih stvari ne treba prelaziti. Pročitajte sledećih nekoliko sigurnih znakova da on nije pravi muškarac za vas.

Ne smete da pomenete nikog iz prošlosti

LJUBOMORAN JE NA VAŠU PROŠLOST

Ne može da prihvati činjenicu da i vi imate prošlost i sav se nakostreši kada se pomene neki vaš bivši momak. Najmanje što vam treba jeste da imate osećaj krivice što ste imali život i pre njega. Vaša prošlost je nešto što niko ne treba da dovodi  u pitanje, niti da je koristi protiv vas.

 

SEBIČAN JE U KREVETU

Ako je vaš partner sebičan u postelji, treba to odmah da izvedete na čistac. Mora da vodi računa i o vašem, a ne samo o svom zadovoljstvu.

 

 

 

 

 

NE VOLI KAD POKAZUJETE EMOCIJE

Svima je poznato da muškarci ne vole kada žene plaču. Tada im je neprijatno i ne znaju šta da učine da bi se ona osećala bolje. Ima muškaraca koji se toliko uspaniče da zapravo postaju besni i ljuti. Ako dugo ostanete u vezi sa ovakvim čovekom, počećete da krijete i suzbijate svoje emocije, a to nije dobro za vas.

 

VULGARAN JE I GRUB

Vulgarnost na javnom mestu je neprihvatljiva, ali to ne znači da je prihvatljiva kod kuće. Ako je grub prema vama i psuje vas kada ste nasamo, to nije dobar znak. Ako može da se kontroliše kada ste negde napolju, onda može da se kontroliše i kad ste sami između četiri zida.

 

izvor

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *