Seksi igrice koje će vas dovesti do ludila

Jednostavne igre koje možete prirediti kod kuće promenće vaš seksualni život, a dovoljne su vam tek karte za igranje i komad papira, ali i malo mašte i kreativnosti.

Nakon nekoliko godina veze, seksualni život može postati rutina pa na njemu treba raditi. Upotrebite maštu i budite kreativni, nemojte se ograničavati na standardne poze, već pripremite igrice i uključite različite igračke. S partnerom zaigrajte seksi igru, tako da najpre i jedno i drugo na papiru nacrtate svoje telo, i s prednje i sa zadnje strane. Nakon toga označite 10 erogenih zona, ali tako da ih vaš partner ne vidi. Počnite da pogađate tačke uzbuđenja, a onaj ko ih prvi pogodi sve ima pravo na seksualnu želju.

Ovu igricu možete završiti i drugačije: ako partner ne pogodi vašu erogenu zonu, za kaznu mora da vas ljubi ili gricka. Na taj način će naučiti šta vas uzbuđuje i gde tačno treba da vas dira.

SEKSI PODSETNIK
Jedno drugom u mobilni upišite pet zločestih predloga, ali bez prethodnog gledanja, tako da vas podsetnik iznenadi. Poigrajte se s najskrivenijim željama, ali ih ne morate nužno realizovati, ako se jednom od vas ne svidi. Možete napisati da vas iznenadi pozom 69 ili da vam pošalje seksi sliku. Ova igra može poslužiti kao svojevrsna predigra, a zbog takvih poruka ćete jedva čekati da dođete kući. Ali budite oprezi, koristite samo lične telefone, nikako ne poslovne kako vaše seksi igrice ne bi završile u pogrešnim rukama.

LOKACIJA ČINI ČUDA
Na sledećoj žurki ili večeri, ukradite vreme samo za sebe. Iskradite se u toalet i uživajte u strastvenim poljupcima ili čak i u oralnom seksu. Strah da vas ne ulove uneće novu dozu uzbuđenja u vašu vezu, a ova je igra odličan uvod u vruće igre pod pokrivačem. Na isti način se možete igrati i kod kuće, ne držite se one da je seks rezervisan samo za spavaću sobu. Istražite svaki kutak svog doma. Čak i promena mesta razbija monotoniju.

KARTE ISPUNJAVAJU SKRIVENE ŽELJE
Zajedno s partnerom napravite 20 kartica i na svaku napišite seksi igricu koju biste želeli da ostvarite. Rasporedite svoje karte ispred sebe, a isto neka učini i vaš partner. Izvlačite karte i jedno drugome ostvarite seksualne želje. Ako vam se neka od ideja ne sviđa, raspravite s partnerom dokle ste spremni ići, a gde povlačite granicu. Možete igrati i tako da oboje ispišete po nekoliko istih seksualnih želja, a potom ih rasporedite i izvlačite najprije jednu kartu, a potom drugu s istom željom. Sve dok ne pronađete parove, ne smete se dirati, što znači da će seksualna napetost rasti, a orgazam će biti još eksplozivniji.

POSTANITE ZVEZDE
I reči mogu da uzbude, pa zato počnite pisati erotsku priču u kojoj ste vi glavni likovi. Vi napišite prvu rečenicu, a vaš dragi neka napiše nastavak. I tako naizmenično dok ne napišete pravi mali scenario. Pišite o onome što vas uzbuđuje, gde biste voleli da imate seks, šta želite da vam radi… Budite kreativni, a nakon toga reči sprovedite u dela.

SEKS S NEZNANCEM
Ako seksi scenario ne upali, uvek se možete pretvarati da se ne poznajete. Odaberite kafić i ponašajte se kao neznanci. Flertujte jedno s drugim i dajte mu do znanja da tražite neobavezan seks za jednu noć i ništa više od toga, ali zato očekujete da vas dovede do ludila. Tako možete da se prisetite šta vas je privuklo dok se još niste poznavali.

NOVČIĆ ODREĐUJE STRIPTIZ
Striptiz nije nužno rezervisan samo za žene. Prigušite svetla, pustite seksi muziku i uzmite novčić u ruku. Ako padne na pismo, na vas je red da izvedete striptiz, a ako je glava on će vas uzbuditi vrućim plesom. Onaj ko gleda striptiz ima pravo onome ko ga izvodi da kaže šta sve treba da uradi, bilo da malo uspori ili skine samo određeni komad odeće. Kontrola je u vašim rukama.

RASPLAMSAJTE STRASTI AJNCOM
I karte za igranje mogu vam pomoći da rasplamsate strasti. Igrajte ajnc, ali umesto da ulažete novac, neka vaš ulog bude poljubac, masaža ili oralni seks. Gubitnik pobedniku mora da ispuni sve želje. Ako želite da malo pojačate igru, svaki put nakon što neko od vas dobije više od 21 u kartama, mora da skine komad odeće. Ova igra je slična pokeru u svlačenje, ali je puno brža i dinamičnija, a samim tim i privlačnija.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *