Saveti za zabavnu predigru

Postoji mnogo zanimljivih načina za predigru, od kojih su neki nezasluženo zanemareni. Svaka erogena zona na telu može da posluži kao uvod u seks samo ako joj posvetite dovoljno pažnje. Dajemo vam ideje za zanimljive predigre.

Masaža kose pod tušem ume da bude zanimljiva predigra

1) FOKUS: KOSA

Lobanja je puna nervnih završetaka, pa zbog toga igranje sa kosom može da bude dobra predigra.

Šta on može da uradi: Muškarci vole da se igraju sa ženskom kosom. Istuširajte se ili se okupajte zajedno, pa ga zamolite da vam opere kosu i izmasira glavu.

 

2) FOKUS: NOGE

Nije bitno da li imate savršene noge ili ne – erogene zone su i dalje iste: prsti, zglobovi, zadnji deo kolena.

Šta on može da uradi: Neka poče sa prstima. Nežno ih masirajući neka polagano prelazi na vaše stopalo, na zglobove, pa lagano sve više. Uz to, neka vam ljubi i gricka listove, sve dok ne dođe do zadnjeg dela kolena, što je posebno osetljiva tačka.

 

3) FOKUS: UŠI

Da li ste znali da je oblast iza ušiju veoma osetljiva?

Šta on može da uradi: Neka vas lagano draži grickajući i ljubeći vam uši i oblast iza njih. Neke žene mogu i orgazam da dožive tokom ovakve predigre.

4) FOKUS: LEĐA

Leđa su oblast koja se često zanemaruje. Obratite ponekad pažnju i na njih.

Šta on može da uradi: Bilo šta! Masaža, milovanje, ljubljenje, lizanje – odozgo nadole i u suprotnom pravcu. A uz sve to, može vam stimulisati i klitoris prstima ili vibratorom.

 

5) FOKUS: STOMAK

Možda zbog toga što najčešće skrivamo stomak, kada ga dodirnemo možemo da se uzbudimo.

Šta on može da uradi: Za početak, prestanite da mislite na strije i salo. Opustite se, lezite i uživajte. Neka vam on nežno ljubi i mazi stomak, a da li će nastaviti gore ili dole, neka sam odluči.

 

6) FOKUS: PAZUH I GRUDI

Svaka oblast sa stidnim dlakama je izrazito osetljiva.

Šta on može da uradi: Zabranite mu da vam dodiruje bradavice i recite mu da ih ljubi, gricka ili duva u njih i u pazuh. Topli i hladni osećaji stimulisaće ovu oblast, pa se možete igrati i sa kockicom leda ili zagrejanim uljem za masažu.
7) FOKUS: PUPAK

Pupak je ekstremno osetljiv zato što se u njemu nalaze nervi koji su isprepletani sa nervima vaših prepona.

Šta on može da uradi: Neka prstima lagano kruži oko vašeg pupka. Ako vam se to dopada, može vam lizati pupak i nežno ga grickati.

 

8) FOKUS: VRAT

Ova erogena zona izaziva trnce duž cele kičme, a nervi u ovoj oblasti povezani su sa nervima u vašim genitalijama.

Šta on može da uradi: Kružnim pokretima neka vam mazi ključne kosti i neka polako povećava krugove, sve do vrata, koji će posle početi da ljubi, gricka i liže.

9) FOKUS: NJEGOV TORZO

Oblast u obliku slova V kod njegovih kukova veoma je osetljiva.

Šta možete da uradite: Nežno mazite i ljubite tu oblast, ali ne izlazite van njenih granica, iako će on to želeti – treba da ga uzbudite i izludite. Neki muškarci vole nežnu masažu ove oblasti.

 

10) FOKUS: NJEGOVE RUKE I PRSTI

Ovo je jedna od najosetljivijih oblasti na telu, a mnogo stručnjaci veruju da postoji i veza između dužine njegovog srednjeg prsta i njegovog libida.

Šta možete da uradite: Pokažite mu na njegovim rukama kako biste se igrali sa njegovim penisom. Sisajte mu prste tokom oralnog seksa, mazite ih, ljubite i ližite mu dlan.

 

izvor

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *