10 seksi trikova koji raspamećuju muškarce

Iako su muškarci veoma predvidljivi kad se radi o seksu, mogu i da vas iznenade. Ništa se ne može uopštavati, ali muškarci ne mogu da ostanu ravnodušni na sledeće stvari. Otkrivamo vam najvrelije pokrete koji vašeg muškarca mogu održati zapaljenog.

Striptiz je jedan od omiljenih vizuelnih doživljaja muškaraca

10) GLEDAJTE IZA SEBE

Ima nečeg pornografskog u dogi pozi. Zato je muškarci vole toliko. Vaš muškarac uživa držeći vas za kukove i gledajući odozgo u vašu zadnjicu. Alternativa za ovu pozu je kad on leži na leđima, a ona sedi na njemu okrenuta leđima. Okrenite se i pogledajte ga bez obzira u kojoj ste od ovih poza.

 

9) PRLJAVI PLES

Kada stvari u spavaćoj sobi postanu dosadne, gurnite ga u stolicu, pustite neku senzalnu muziku i izvedite striptiz za njega. Nemojte da ga pustite da vas dodiruje dok igrate za njega. Nakon nekoliko minuta, neće moći da se obuzda. Ovakva vizuelna stimulacija veoma prija muškarcima. Ako želite da mu igrate u krilu i da ne ispadnete smešni tokom strpitiza, prvo uvežbajte sve.

8) STISAK

Muškarac će sigurno odreagovati pzitivno ako u toku seksa stisnete njegov penis mišićima vagine. Ovo možete da uvežbate Kegelovim vežbama. Kegelovim vežbama trenira se mišić koji okružuje otvor vagine. Ako stegnete mišić u pravom trenutku, vaš muškarac može doživeti neverovatan orgazam.

 

7) OGLEDALO

Svi muškarci, bez obrzira na to da li su kao izvajani ili ne, vole da gledaju sebe u toku seksa. Naravno, vole i svoju parnerku da vide iz drugog ugla. Ali jednom ako im ogledalo dosadi, može im pasti na pamet snimanje, a kada se radi o tome, morate biti veoma pažljivi ako ne želite da neko ko ne treba vidi vaš intimni čin.

 

6) ZADOVOLJAVAJTE SE PRED NJIM

Muškarci vole da gledaju kako žena masturbira. To odgovara njihovoj voajerskoj prirodi (jer su vizuelna bića).

 

5) ORAL

Velika većina muškaraca voli oralni seks. Naučite kako da zadovoljite svog muškarca putem proba i pokušaja, pa zadržite one pokrete koji mu najviše prijaju. Uvek pratite njegove reakcije i nemojte se plašiti da u nečemu grešite.

 

4) MAGIČNI BROJ – 69

Muškarci vole kada jedno drugo oralno zadovoljavate u istom trenutku. Ako niste slične visine, može vam biti nezgodno da budete jedno na drugom, pa zato lezite na bokove dok ste u pozi 69. Iako je teško da se usredsredite na svoje zadovoljstvo kada želite da drugome priredite zadovoljstvo, veremenom ćete se opustiti i prepustiti.

3) POSTEPENO SKIDANJE

Mušakrci ne žele samo da vas što pre vide gole, nego vole da vas što pre vide i polugole. Oni vole ženski donji veš i većina muškaraca će uzdrhtati kada vidi crne čipkane gaćice. Ponekad nije seksi samo ono što se vidi kada skinete, nego i ono što ostavite na sebi.

 

2) PRLJAVA PRIČA

Pričajte prljavo. Ne mora to biti ništa lascivno, nego samo jednostavana priča o onome što vas uzbuđuje. Recite mu šta vam prija i šta želite da vam radi.

 

1) ŽENA ODOZGO

Iako voli da dominira, skoro svaki muškarac voli kada ga žena gurne na krevet i opkorači ga. On voli pogled iz tog ugla, a dopada mu se i to što možete da održavate kontakt očima.

 

izvor

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *