Ogromna greška koju čak 40 posto žena čini tokom seksa

Svi volimo da se prepustimo strasti i uživamo, ali da pritom ne rizikujemo svoje zdravlje. Međutim, čak 40 posto žena je izjavilo da bi najverovatnije imale seks bez kondoma ako su malo popile, otkriveno je u studiji Američke zdravstvene organizacije.

U ovom istraživanju učestvovalo je 925 žena starosti između 16 i 25 godina koje žive na teritoriji SAD-a. U njemu je otkriveno i da bi 33 posto žena ponelo sa sobom kondom u noćni izlazak, a polovina ispitanih je izjavilo da im je neprijatno da kupuju kondome.

Kondomi su najbolji način da se zaštitimo od polno prenosivih bolesti, te stoga nema potrebe da se žene stide da ih kupuju, pogotovo kad se dobiju poražavajući podaci da se samo u Americi godišnje pojavi 20 miliona novih slučajeva obolelih od polno prenosivih bolesti. Osim toga, kondomi ne utiču na užitak u seksu, ni kod muškaraca, ni kod žena.

Kupovanje i isprobavanje kondoma može biti i vrlo zabavno, jer postoji više brendova koji proizvode najrazličitije vrste kondoma. Više nemate izgovora da ih ubuduće ne koristite!

 

izvor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *