Upoznaj FRAJERA nove generacije (1. deo)

Frajer današnjice je veoma brižan, obično je u vezi i posvećen je svojoj porodici, ali je istovremeno i vrlo emancipovan. To je muškarac koji pokazuje svoju moć, a da pri tom ne deluje primitivno – niti gubi na popularnosti kod žena. Za sve pripadnice nežnijeg pola, sledi detaljna analiza predstavnika nove generacije, te otkrivamo kako on voli, živi, koja su mu interesovanja i slabosti, kao i šta radi u kupatilu ili na internetu.

U seksu – daće sve od sebe
Muškarci znaju da moraju da se trude da bi imali sve što im je potrebno, kako na poslu, tako i u privatnom životu. Ovaj podatak važi i za solo i za zauzete primerke. Naučnici tvrde da mladi parovi, između 20 i 30 godina starosti, imaju najviše perspektive. Seks za njih predstavlja na prvom mestu zabavu, te je on merilo kvaliteta ljubavnog života i jedne veze. Jedina caka jeste u tome što su savremene žene postale zahtevnije, te se nijedna žena neće uzbuditi ako muškarac ne pruži sve od sebe da je zadovolji. „Kul mačke” – samouverene, emancipovane i obrazovane žene mlađe od 35 godina vrhunski su stratezi u seksu. One odlično znaju šta im je potrebno i kako će to dobiti. A hoće li to biti previše za jednog savremenog muškarca? Ne, nikako! On će odlično znati kako da se iz toga „iščupa”: jednostavno, omogućiće svojoj partnerki da vodi igru.

Samo da nije sam
A sada loša vest: 63 % muškaraca do 26 godina još uvek živi sa roditeljima. Ipak, 46 % muškaraca spremno je da posle nekoliko meseci zabavljanja pristanu da žive sa devojkom. Inače, većina muškaraca neprestano mašta o tome da živi u stanu površine bar 120 kvadratnih metara!

Savršeno mačo brijanje
Savremeni muškarac provešće mnogo više vremena u kupatilu u odnosu na svoju partnerku, i neće koristiti njenu već specijalnu kozmetiku za muškarce. Takođe, frajer današnjice redovno uklanja dlačice sa svih delova tela, ispod pazuha, na rukama, grudima, leđima, u intimnoj zoni i sa nogu. Stručnjaci ovaj fenomen nazivaju „manscaping” po uzoru na englsku reč „landscaping”.

81 % muškaraca od 16 do 35 godina redovno uklanja dlačice samo sa jednog dela tela
44% muškaraca nekoliko puta mesečno skraćuje dlačice u intimnoj zoni
27% njih više puta nedeljno uklanja dlačice. Najčešće je to potpuno brijanje, ali i skraćivanje dlačica makazicama
73% njih brije se zato što smatra da su tako čistiji
45% misli da su depilirani muškarci seksipilniji
43% radi to kako bi udovoljili partnerki

Ravnopravnost? I da i ne!
Žene koje su obrazovanije od muškaraca ili bolje igraju fudbal od njih nisu baš san svakog frajera. Dve trećine muškaraca voleli bi da su ravnopravni sa svojom partnerkom, dok jedna trećina smatra da je savremeno društvo previše izmenjeno pod uticajem feminizma. Ali kada su u pitanju čuvanje dece, kuvanje kašica i usisavanje, muškarci odmah „prebacuju loptu” na žene. Jedna studija je dokazala da nakon rođenja prvog deteta muška emancipacija doživljava „krah”. Čuvanje dece žene uglavnom preuzimaju na sebe, a i prilikom obavljanja kućnih poslova oslanjaju se na tradicionalnu podelu poslova.

Casual ljubavnik
Osobe koje su želele da izbegnu ljubavne probleme i jade obično su pribegavale vezama za jednu noć. Solo muškarac današnjice ima casual seks, što znači da neće samo jedno veče spavati s devojkom, već će se sa njom videti nekoliko puta, ali ne toliko često kao da su u vezi. Čak i u novom rečniku stranih reči i izraza uvršten je izraz „friends with benefits”: dobri prijatelji koji imaju seks, a da pri tom nisu u vezi.

Bolje da ljulja nego da žulja
U svetu mode sve je više povika protiv manekenki koje izgledaju kao kosturi. Očigledno, svi su konačno shvatili koliko je lepše ako je žena prirodna. Prave žene imaju obline, i muškarci to dobro znaju! Osnovana je i grupa na Fejsbuku pod ovim nazivom, koja ima više od 25 000 članova. I u stvarnom životu, čak 70% muškaraca smatra da mnogo više vole žene koje krase obline. Svega 5% voli mršavice. 53% tvrdi da su bucmaste dame mnogo seksipilnije, a 23% da su one manje uobražene od mršavica. Jedna studija je pokazala da se kod muškaraca u mozgu aktivira centar za nagradu u trenutku kada vide fotografiju golih žena zanosnih olbina. Osim toga, i „muškobanjaste” žene manje uzbuđuju muškarce.

Izvor: JOY

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *