Frajer nove generacije (2. Deo)

Nežan ili grub? Glava porodice ili zabavljač? Muškarci ni sami dugo nisu mogli da provale kakvi bi trebalo da budu – kako bi ih žene gotivile. Oni su konačno pronašli svoje ja – i šarmiraju novom muževnošću. Predstavljamo ti kako izgleda frajer nove generacije – promena je zaista neverovatna!

Pare ili život?
Čak 23% muškaraca bio bi spremno na to da godinu dana svog života žrtvuju kako bi stekli veliku svotu novca. Samo 17 % žena pristalo bi na ovakav dil, rezultat je jednog istraživanja.

Ne reci ništa, draga!
Postoje stvari koje muškarac jednostavno prečuje u toku razgovora sa pripadnicom nežnijeg pola. Takođe, neke stvari muškarci nikada ne bi želeli da čuju od žena. Evo liste zabranjenih rečenica, koje bi trebalo da izbegavamo po svaku cenu:

„Još uvek nisam spremna za ozbilju vezu.”
„Hajde da ostanemo prijatelji.”
„Nije problem u tebi, nego u meni.”
„Je l’ misliš da sam debela?”
„Nikada me ne slušaš.”

Volim zeleno!
Šnicla sa pomfritom i pivom, a onda čokolada za desert: način ishrane muškaraca odavno je tema brojnih rasprava. Ipak, jedna studija dokazala je da su Y hromozomi skloniji tome da se živi i hrani zdravije. Nedavno je nastao i novi pokret „fleksitarijaner”, osobe koje jedu meso, a potom prelaze isključivo na povrće. Organizacija za zaštitu životinja Peta u svom reklamnom spotu apeluje na to da vegetarijanci imaju bolji seks, jer meso goji, te izaziva bolesti, ali i usporava čoveka. I španski naučnici došli su do zaključka da muškarci koji jedu dosta voća i povrća imaju kvalitetniju spermu. Dakle, na ceni je muškarac koji voli sve što je zdravo. Čak su se na tržištu pojavile i pilule za potenciju koje sadrže različite biljne ekstrakte, te podižu nivo testosterona i poboljšavaju cirkulaciju.

Za nevericu: I „muškarčine” traže devojke preko neta
Svaki drugi solo muškarac idealnu partnerku traži preko interneta – iako će ta misija možda potrajati i do dve godine. Ipak, frajeri na netu nikada neće javno objaviti svoja osećanja, iako bi im se tako povećale šanse kod žena. Takođe, muškarci vole da „varaju” u virtuelnim vezama, te često postavljaju slike na kojima izgledaju visoko i krupno, kao što se i žene predstavljaju mnogo zgodnijima.

Obrati pažnju!
Ubeđena si da muškarci ne znaju kako žene razmišljaju? E pa grdno se varaš! Čak 63 % ispitanih tokom jedne ankete tvrdi da im je dovoljan samo jedan pogled ka partnerki da bi znali kako ona razmišlja. Čak je polovina sigurna da se prava ličnost određene žene oslikava u njenom ponašanju u javnosti i njenim manirima. Oni tvrde da bi i na osnovu omiljenih TV emisija žene mogli da se izvedu određeni zaključci o njenom karakteru. Ipak, konačnu ocenu o ženi muškarci donose uravo dok su sa njom u krevetu, jer svaki peti muškarac smatra da će je upravo tako najbolje upoznati.

Važna je veličina
Poznato je da muškarci vole da se hvališu (ali i da preuveličavaju) veličinom svog polnog organa. Ovo za posledicu ima da često greše u odabiru kontracepcije. Čak 45% ispitanih muškaraca priznalo je da kondomi koje su koristili u protekla tri meseca nisu bili odgovarajuće veličine. To je znak da muškarci uglavnom kupe veći, zapravo neodgovarajući kondom. Zbog toga stručnjaci sada insistiraju da proizvođači kondoma što pre zamene natpise na kutijama, te da umesto „mali”, „srednji” i „veliki” na njima piše „large” ili „extra large”. Dakle, veličina je ipak bitna.

Izvor: JOY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *