Loš seks: Muškarci često pretpostavljaju da znaju šta žene žele

Verovali ili ne, još uvek postoje muškarci koji su uvereni da su apsolutno sjajni u seksu, a da pritom nemaju pojma gde se nalazi klitoris, kako žene doživljavaju orgazam i od čega zavisi vlažnost vagine. Koji su to muškarci?

On može biti zgodan, seksi, elokventan i šarmantan, ali, nažalost, i loš u krevetu. Kako ga prepoznati? Često se otkriva u razgovoru dok govori o ženama i bivšim seksualnim iskustvima. Obratite pažnju na to što govori i ako čujete nešto od napisanog, znajte da je reč o muškarcu koji ne zna da zadovolji ženu.

“Ja znam što ona želi’
Muškarci često pretpostavljaju da znaju šta žene žele, i to na osnovu seksualnih iskustava. Međutim, nisu sve žene iste. Muškarac nikada ne bi trebalo da misli da će se ženi sviđati sve ono što se sviđalo njegovoj bivšoj.

‘Ja imam sve što njoj treba’
Mnogi muškarci misle: ‘Ako ženi treba vibrator da bi postigla orgazam koji ne može postići s muškarcem, onda nešto nije u redu s njom.’ Činjenica je da nešto nije u redu s muškarcima koji tako misle. Muški i ženski orgazam nisu jednaki, a žene ga postižu uz nešto više truda. Umesto pogrešnog načina razmišljanja, takvi muškarci treba više da se potrude oko zadovoljenja svoje partnerke.

‘Seks izaziva isti osećaj u meni i u njoj’
Muškarac se sjajno oseća prilikom penetracije. Neki misle da isto doživljavaju i žene, ali se varaju. Vagina je osetljiva i, da bi sve funkcionisalo kako treba, mora biti ispunjeno niz uslova. Drugim rečima, oko žene se treba više potruditi, a ne samo staviti penis unutra i misliti da je sve savršeno. To ženama tokom seksa može samo izazvati bol, a ne doneti zadovoljstvo.

‘Ja znam sve o ženskoj anatomiji’
Većina muškaraca načelno zna gde se nalazi klitoris i kako izgleda. Nažalost, mnogi još uvek nisu sigurni čemu služi pa se još uvek može čuti muško kukanje da njihove partnerke svršavaju samo kada im se dodiruje klitoris. Da, većina žena može da doživi orgazam samo stimulisanjem klitorisa, a problem je u tome što mnogi muškarci ne znaju šta tačno raditi s njim.

‘Ako je vlažna, onda je i uzbuđena’
I to je pogrešno razmišljanje, ali nažalost, još uvek prilično često. Neke žene mogu biti prilično uzbuđene, a da uopšte nisu vlažne. Kako smo već utvrdili, nisu sve žene jednake. Neke su vlažne i kad nisu uzbuđene, jer to zavisi od niza procesa u njenom telu. Njena vlažnost najviše zavisi od toga u kojoj je fazi menstrualnog ciklusa, a ako imate partnerkuu koja ima problema s tim, jednostavno nabavite lubrikant.

izvor Lepota i zdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *