Koliko treba da traje dobar seks?

Minuti za vrele strasti

Dokazano Intimni odnosi kraći od dva minuta prekratki, od tri do sedam minuta prihvatljivi, a od sedam do 13 minuta poželjni

seks, dvoje, veza, par, muškarac, žena, seksi igra, shuter

Opustite se i uživajte!

Mnogi parovi žude za savršenim seksualnim životom, ali još ne znaju tačno koliko bi ljubavni čin u proseku trebalo da traje da bi bio idealan. Seksolozi ističu da dužina trajanja ljubavnog čina nikako ne garantuje kvalitet i savetuju da se iz spavaće sobe obavezno izbace satovi i štoperice.

Njoj je predigra veoma važna

Pošto se lakše uzbude, muškarci veoma brzo prelaze na seks. Za razliku od njih, žene moraju da budu potpuno opuštene i, da bi bile potpuno spremne za intimni odnos, potrebna im je predigra od petnaestak minuta. Zato, dragi momci, da biste oboje maksimalno uživali u krevetu, ne požurujte stvari, ne budite lenji i potrudite se oko svoje lepše polovine! Verujte, dvostruko će vam uzvratiti!

Eksplozija u minutu

Ako se ubrajate u one koji pate od prebrze ejakulacije (seks traje kraće od dva minuta), upotrebite neke od trikova da biste poboljšali tehniku. Na primer, češće menjajte poze i birajte malo sporiji tempo jer ćete tako garantovano postići bolje prolazno vreme.

Hoćeš li skoro?

Odloženi orgazam, odnosno nemogućnost ejakulacije jedan je od razloga zbog kojeg seks kod nekih ljudi traje duže. U slučajevima kada se muškarac iz petnih žila trudi da seks što duže traje da bi fascinirao partnerku svojom umećem i seksualnom energijom, stvari veoma često mogu da se iskomplikuju. Žena će u tom slučaju brzo pregoreti, orgazam će izostati, a gimnastika u krevetu postaće joj mučna i naporna.Zapamtite, kvalitet seksa ne meri se dužinom njegovog trajanja, već lepotom doživljaja i količinom uživanja.

Možeš li da požuriš?

Ova izjava se retko upućuje ženama, ali kada se izgovori, izaziva poniženje i bes. Nadamo se da su prošla vremena kad su muškarci mislili samo na svoje zadovoljstvo i da su shvatili da su partnerki potrebne spretne i nežne ruke koje znaju šta rade. Nezainteresovanost za zadovoljstvo partnera, kao i požurivanje, brz su način da ona pobegne brzinom svetlosti.

 

izvor kurir

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *