Seksi „TRIKOVI” zahvaljujući kojima ćeš „zavrteti pamet” tvom frajeru (1. deo)

Opšte je poznata činjenica da muškarci obožavaju „coitus per os” (lat. „rad usnama”), tj. oralni seks, a zahvaljujući ovim savetima, saznaćeš kako da svom dragom priuštiš uživanje za pamćenje. Za početak, otkrivamo kakva sve „čuda” možeš da izazoveš virtuoznim radom usana.

1. Umesto da se pokrećeš, neka ti usne miruju! Osloni se na zid, a on neka stane ispred tebe. Usne okruži dlanom i pusti neka on klizi kroz ovaj produženi tunel. Pri tom, gledaj ga pravo u oči!

2. On leži na leđima, a ti mu klečiš među butinama. Podiži mu karlicu dok ti guzom ne dotakne kolena. Zatim počni „posao”, poigravajući se njegovim testisima, a ukoliko nema ništa protiv, vrhom prsta mu pritisni anus.

3. Ukoliko mu klečiš među butinama ili sediš ispred njega, njegov penis blago privuci ka sebi, što dalje od stomaka. Ovaj ugao povećava pritisak na prostatu, što će mu posebno prijati kada dostigne vrhunac.

4. Umesto da se sklupčaš među njegovim butinama, klekni mu pored kukova i sagni se ka njemu. Usne su ti tako pod uglom od 90 stepeni, što stvara dobar osećaj i nudi mu uzbudljiv prizor jer može da te vidi iz profila i prati svaki detalj.

5. Ukoliko dozvoliš dečku da završi u tebi i potom sve progutaš – potpuno će odlepiti. Seti se, kažu da je ovaj „napitak” dobar za ten, tako da ćeš imati višestruku korist.

6. Stavi ruku na njegov organ i vlažnim prstima stimuliši ga dvostruko brže nego usnama. Tako možeš dodirivati i testise ili udisati vazduh.

7. Poigraj se najboljom seks igračkom koju nudi priroda – kožicom. Jednostavno je povuci nagore, čvrsto obuhvati usnama, a zatim još čvršće „okvirom” koji si napravila spojivši palac i kažiprst. Jezikom kruži delom koji je ispod kožice, preko njegovih najosetljivijih delova. Otkačiće!

8. Neka on sedne na stolicu, a ti klekni ispred njega. Igraj se jezikom, a čim osetiš da dostiže vrhunac, razdvoj mu butine kako bi snažno završio.

9. Mali vibrator velikodušno podeli sa dragim: drži na ga obrazu dok lagano vibrira, a on neka ti stavi penis u usta. Drugi način će ga jednako izludeti: staviš mu vibrator direktno na prelaz od testisa ka penisu.

10. Ledeni čaj leti ili čaj od cimeta zimi – pokušaj da zadržiš gutljaj u ustima, a onda se baci „na posao” u njegovom međunožju.

11. Fine dlačice u njegovoj intimnoj zoni mogu imati erogenu funkciju jer veoma pojačavaju intenzitet dodira. Čupkanje, zavrtanje ili intenzivno maženje – veoma će mu se dopasti.

Izvor: JOY

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *