Pet tajni seksualno zadovoljnih žena

Internet revija Men’s Health objavila je rezultate istraživanja u kojem je bilo uključeno više od 3000 žena. Kod seksualno zadovoljnih žena mogu se izvući sledeće zajedničke tačke:

1. Seksualno zadovoljna žena želi još

Iako je istraživanje pokazalo da zadovoljne žene imaju polne odnose nekoliko puta nedeljno, 40% žena želi više seksa. Žene imaju vrlo široku definiciju reči seks, stoga to ne znači da nužno žele da imaju još seksualnog odnosa. Moguće je da žele da se osećaju seksi i poželjno ili da jednostavno žele da dobiju neki “super vruć” SMS od partnera.

2. Seksualno zadovoljna žena zna da je seksi

Seksualno zadovoljne žene ne pate od niskog samopouzdanja. 90% seksualno zadovoljnih žena potvrdilo je da su svojim partnerima izuzetno privlačne. Zato, dragi muškarci ukoliko želite devojku punu samopouzdanja , nikada ne kritikujte njeno telo ili tela drugih žena, jer će misliti da ste tako kritični i prema njoj. Umesto toga je počastite komplimentima.

3. Seksualno zadovoljna žena zna šta želi “u krevetu”

Ona zna šta želi i nema problema s izražavanjem svojih seksualnih želja i potreba. Žena koja govori partneru šta joj odgovara pre će doživeti orgazam nego ona koja to ne čini.
Upravo stoga, kvalitetan razgovor o seksu s partnerom je vrlo bitan za seksualno zadovoljstvo.

4. Cilj je užitak, ne orgazam

Zvuči ludo, ali je istinito: orgazam kod žena nema toliko veliko značenje kao što ima kod muškaraca. Tri četvrtine žena je odgovorilo da je užitak u seksu važniji od samog orgazma. Što se više trudite da dosegnete orgazam to vam je ponekad on sve dalje. Umesto toga radije uživajte u trenutku a orgazam će već doći.

5. Strast je važnija od toga “koliki mu je”

Ovaj kliše je istina: važnije od veličine penisa je šta i kako radite s njim. Samo 7% seksualno zadovoljnih žena je odgovorilo da je veličina penisa od presudnog značaja za njihovo seksualno zadovoljstvo. Ostalih 93% je odgovorilo da ih je moguće zadovoljiti i na druge načine. Strast je ta zbog koje se žena vraća po još…

Izvor: She

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *