Zagrejte se vrelim seksom: 4 erotske igrice koje će vas izludeti

Zaboravite toplu čokoladu i biljne čajeve! Seksolozi savetuju da tokom hladnih dana izvor toplote bude seksualna energija. Preporučujemo 4 seksi akcija koje će vas sigurno grejati tokom narednih zimskih dana.

 

IGRAJTE IGRU SVLAČENJA
Medicinska sestra, nevinašce u bebi dol kompletu, žena mačka… neke su od omiljenih i najpopularnijih ideja za prerušavanje i seksualno igranje uloga tokom seksa. Neke žene uzbuđuju i razne fantazije – ne stidite se i recite svom parneru da želite da ih oživite. Imajte na umu da bi gotovo svaki muškarac bio presrećan da mu partnerka predloži neku igru. Ako mislite da su seksi kostimi u specijalizovanim šopovima nezanimljivi ili se stidite da ih kupite, probajte da budete „sam svoj majstor“: obucite visoke potpetice, satenske čarape, izazovni grudnjak, duge rukavice. To je dovoljno za prvu ulogu. Možete i da obučete seksi „odelce“ ispod male crne haljine, pa dozvolite partneru da skida deo po deo sa vas, iščekujući šta sledi posle. Za njega je idealna odora – Adamov kostim.

UHAPSITE GA U SPAVAĆOJ SOBI 
Ako želite da unesete novine u vaš ljubavni život, onda su ove vesele lisice sjajan izbor za vas. One su mekane, ne stežu ruke, pa slobodno možete da vežete vašeg partnera za naslon kreveta ili za neko drugo mesto, po vašem izboru. Igrajte se njima, ali nikako nemojte da zagubite ključ.

PONUDITE MU SVOJE GRUDI 
Muškarci su opsednuti ženskim grudima. Imajte to uvek na umu, pa mu predložite zanimljivu igru. Počnite oralnim seksom. Zatim lezite, stavite malo lubrikanta među grudi, skupite ih i pozovite ga. Biće oduševljen što ste mu dozvolili da se zadovoljava na svom omiljenom mestu. A ako još i doživi vrhunac – verujte, nikada više neće imati primedbe ni na šta.

POSLUŽITE MU HRANU LJUBAVI
Sa hranom se možete igrati na razne načine. Mažite se, ližite, grickajte je… mogućnosti su neograničene. Možete da izaberete „klasiku“ – med, sladoled, krem, a ako želite vaš izbor može da bude i dijetalan – onda su banane ili bobičasto voće pravi izbor. Izbegavajte hranu koja je ljuta ili začinjena jer može neprijatno da nadraži genitalije, pažljivo koristite sitne komade hrane da se ne „zagube“, izbegavajte slatkiše jer mogu da izazovu infekciju, a masnoća oštećuje lateks na kondomima. Takođe, nikada nemojte da prskate ili stavljate bilo šta od hrane u vaginu. Za hedoniste je pravi izbor da u seksu koriste ono što mogu zaista i da pojedu – jagode, grožđe, čokoladu, masline.

 

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *