Greške koje muškarci neprestano ponavljaju u krevetu

Neki muškarci su se već usavršili u misionarskom položaju te postali pravi velemajstori u otkopčavanju grudnjaka jednom rukom, ali nemojte biti sigurni da su sve naučili.

Doktorka Ivon K. Fulbrajt savetuje svim muškarcima: „Ako žena želi da vam objasni kako da je što bolje zadovoljite i stimulišete, svaki savet je dobrodošao. Na taj način vam vaša partnerka ne želi da poruči da ste loši u krevetu, nego želi da vam objasni kako da vam oboma bude još i bolje.”

Svim muškarcima odaćemo jednu tajnu: žene vole da vode ljubav, a neke čak vole o tome često da razmišljaju. Ali, njihov nedostatak je taj što često žele da im muškarci čitaju misli. Veliki broj žena nije dovoljno siguran u sebe da partneru otvoreno kaže šta želi, pa bi stoga sa ženama trebalo što češće razgovarati o seksu.

Upravo zbog nedostatka razgovora i poverenja muškarci su skloni da ponavljaju pet istih grešaka u krevetu koje žene ometa u uživanju u seksu. Ukoliko želite da budete ljubavnik iz snova, naučite ovih pet grešaka poput pesmice napamet i bacite se na vežbanje.

Muškarci ne preuzimaju vodstvo
Žene su vrlo često vođe na radnom mestu i domaćinstvu. Ali, kada se radi o seksu, ponekad žele da muškarci preuzmu inicijativu te joj pokažu da je jednostavno neodoljiva.

Začarani krug rutine i ponavljanja
Ako ste već dugo zajedno, sigurno tačno znate pokrete koji vašeg partnera najviše uzbuđuju. Ali, upravo začarani krug dobre stare rutine može biti poguban za vaš seksualni život. Uključite maštu, isprobajte ponekad neke nove poze i pokrete, a time će i vaša partnerka imati znatno veću želju za seksom.

Fokusiranje isključivo na orgazam
U životu je najvažnije putovanje, a ne odredište, a slično je i u seksu. Kada se fokusirate samo na orgazam i tako žarko želite da ga ostvarite, upravo to može biti vrlo frustrirajuće za vašu partnerku. Ukoliko se oboje niste odlučili za seks nabrzaka, provedite vreme ljubeći se i dodirujući te uživajte pre samog seksa.

Neredoviti seksualni odnosi
Kada bi pitali muškarce, oni seks ne bi preskočili nijedan dan. Međutim, ponekad to ne pokažu dovoljno očigledno te se zadube u gledanje televizije. „Ako delujete nezainteresovano za seks, vaša partnerka najverovatnije neće preuzeti inicijativu”, tvrdi doktoрка Fulbrajt, te savetuje: „Nemojte da se bojite da praktikujete seks samo zbog seksa te radi podizanje procenta testosterona i libida, to će vas samo podstaći da još češće vodite ljubav.’

Мasiraјте partnеrku
Masiranje partnerke mnogim muškarcima zvuči zabavno poput kupovine zavesa, ali mnogi ne znaju da upravo masaža može žene potsaći i na razmišljanje o seksu. Masažom se žene opuštaju te su puno otvorenije za eksperimentisanje ispod prekrivača.

izvor lepota&zdravlje

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *