Šta žene zaista misle o muškom telu

Da li je previsok? Možda prenizak? Suviše maljav, mršav, debeo ili velik – “tamo dole”? Šta smo spremne da prihvatimo, a šta je “no way”…

Uspeli smo da ubedimo nekoliko hrabrih žena (mada, obećali smo da ćemo njihove komentare objaviti pod pseudonimom) da opišu svoje susrete sa muškim telom, kao i da otkriju šta im se sviđa, šta ne podnose, koje su im opsesije, kao i najzanimljivija iskustva sa tom čudnom, ali fascinantnom vrstom. Dakle, uključite se dame…

Zabavljam se sa muškarcem malog penisa
“Moj mladić ima sjajno građeno, mišićavo telo i lepo lice. Međutim, njegov penis nije veći od tube ‘Oho’ lepka! Priznajem, na početku naše veze bila sam razočarana. Iskreno, tokom seksa ga skoro uopšte ne osećam. Ali, on je zaista neumoran u pronalaženju načina da me zadovolji i da mi pruži orgazam – što se i dešava u svakom našem odnosu. Znam da ga je sramota zbog veličine penisa, jer se mnogo više fokusira na predigru i oralni seks. I pored svega, ja sam zadovoljnija seksom sa njim nego što sam bila u drugim vezama.” Ana (25)

Izlazila sam sa veoma mršavim muškarcem
“Raskinula sam sa dečkom kada je postao vegetarijanac. Muškarac u kojeg sam se zaljubila pretvorio se u ‘vreću kostiju’ – oslabio je 15 kg, navodno zbog novih uverenja, koja su bila skoro ‘sektaška’. Bio je toliko mršav da sam se plašila da ću mu slomiti kosti. Zapravo, gubitak težine promenio je i njegovu ličnost, a privlačnost, koju sam do tada osećala prema njemu, potpuno je nestala.” Marija (27)

Uvek sam se zabavljala sa maljavim muškarcima
“Velike šake i maljavost su dve najmuževnije karakteristike. Moj suprug se pojavio na našem prvom sastanku u katastrofalnoj odeći. Ali, kada sam videla njegove maljave ruke, odmah sam poželela da vidim i ostatak njegovog tela. Uživam da prolazim prstima kroz njegovo ‘krzno’ po celom telu, a naročito da zagnjurim glavu u malje na njegovim grudima. Za mene je to istovremeno erotski i zaštitnički.” Biljana (30)

Zabavljala sam se sa debelim muškarcem
“Pre nekoliko godina, bila sam u vezi sa mladićem koji je imao popriličan višak kilograma (bar petnaestak). Nije mi se dopao na prvi pogled, niti me je fizički privukao, ali bio je veoma zabavan, šarmantan i uživala sam u njegovom društvu. Priznajem, bilo me je stid kada sam ga upoznala sa svojim prijateljima. Prvi put me je poljubio tek na šestom sastanku. Kada se nagnuo prema meni, zapitala sam se da li će nam smetati njegov stomak i kako ću se osećati. Pokazalo se da je osećaj fantastičan. Iako je bio gojazan, njegovo telo je bilo prilično čvrsto i gipko. U krevetu je bio siguran u sebe, što mi je pomoglo da se opustim i potpuno uživam.” Sanja (28)

Zabavljala sam se sa visokim muškarcem
“Moj bivši momak je visok dva metra – čak 30 cm viši od mene. Kada sam ga grlila, osećala sam se kao dete koje obuhvata stablo drveta! A kada bismo se ljubili, on je morao da se povije kao kran prema meni. Tokom seksa me nikada nije ljubio i pitala sam se da li je to zbog toga što nikako nije mogao da dosegne moje usne. Ipak, uživala sam u tome što je mogao da me podigne u naručje kao perce i odnese u spavaću sobu.” Daliborka (26)

Zabavljala sam se sa veoma mišićavim muškarcem
“Donedavno sam bila u vezi sa jednim profesionalnim bodibilderom. Moram da priznam da sam zbog njegovog sjajnog tela ostala sa njim u vezi duže nego što je trebalo. Odlazio je u teretanu sedam dana nedeljno, zbog čega sam ga retko viđala – osim kada smo zajedno vežbali. Takođe, opsesivno je razmišljao o ishrani – jeo je samo piletinu i ribu – tako da su i romantični odlasci u restorane bili čista utopija. Međutim, uzbudila bih se svaki put kada bi skinuo majicu – imao je ne šest, već dvanaest ‘pločica’ na stomaku! Za mene su svi ti mišići bili apsolutno senzualni u krevetu. I da, bilo je sjajno izlaziti sa njim, naročito kada bi odećom istakao mišićavo telo. Tada bih pomislila: ‘Gledajte! Moj dečko može da radi sklekove na jednoj ruci!'” Tereza (27)

Zabavljala sam se sa ćelavim muškarcem
“Moj bivši mladić je redovno brijao glavu, jer je rano počeo da gubi kosu. Nikada pre njega nisam izlazila sa ćelavim muškarcem, ali odmah me je privukla njegova ličnost. Naravno, bilo je trenutaka kada sam želela da osetim kosu na njegovoj glavi, kao i da provučem prste kroz nju, ali on nije osećao komplekse zbog ćelavosti. Njegova sigurnost i samopouzdanje za mene su bili snažan afrodizijak.” Lana (29)

Zabavljam se sa muškarcem koji ima ogroman penis
“Moj dečko je pokušao da me upozori na veličinu svog polnog organa, ali mislila sam da preteruje. Međutim, pokazalo se da je apsolutno u pravu – njegov penis je, u erekciji, dugačak oko 25 cm. Kada sam ga prvi put videla, bila sam šokirana, ali ne i obeshrabrena. Razgovarali smo o tome kako su on i njegove bivše partnerke rešavali ovaj ‘problem’. Ipak, kada smo prvi put pokušali da vodimo ljubav, jednostavno nismo uspeli. Što smo više pokušavali, to sam ja postajala napetija, a seks manje zabavan. Konačno, otkrili smo najbolji način za oboje i sada nam je divno. Najbolja poza za mene je kada sam ja odgore, jer tako mogu bolje da kontrolišem pokrete.” Ivana (25)

Zabavljala sam se sa niskim muškarcem
“Budući da sam visoka 1,83 cm, ne mogu da izbegnem veze sa nižim muškarcima, jer bih tako otpisala pola muške populacije! Jedan od mojih bivših bio je mnogo niži u odnosu na mene – bio je visok samo 1,67 cm. Jednom smo pokušali da se zajedno okupamo u kadi, ali zbog mojih znatno dužih nogu, on je morao meni da sedne u krilo – što i nije baš seksi. Ali u krevetu visinska razlika i nije toliko važna. Pošto je taj momak prilično mišićave, jake građe, bilo nam je sasvim prijatno u misionarskoj pozi. Štaviše, uopšte nije imao komplekse zbog svog niskog rasta, a to samopouzdanje ga je definitivno činilo višim! Takođe, smatram da su niži muškarci duhovitiji od viših, možda zgodnijih, muškaraca. Zato verujem da je mnogo važnije biti u vezi sa nekim sa kim možeš da se zabavljaš i smeješ, nego nositi visoke štikle na sastanku.” Maja (32)

Zbog čega je veličina ipak važna
Na koji način njegov “paket” utiče na vaš orgazam Ovo su pouzdane naučne činjenice koje će uplašiti muškarce širom sveta: Žene koje doživljavaju vaginalni orgazam – bez stimulacije klitorisa – preferiraju muškarce sa penisom od 15 cm (ili dužim). Nedavno urađena studija britanskih naučnika sugeriše da aksiom “Važna je veličina” jeste tačan za neke žene. Neka druga istraživanja nagoveštavaju i zašto je tako: duži penis može da dosegne nerv vagus, smešten u blizini cerviksa, što izaziva orgazam. S druge strane, više žena se žali na neugodnost (i bol) tokom seksa sa “obdarenim” muškarcima, nego sa onima koji imaju mali penis (u njihovom slučaju, pomaže poza na kolenima – u kojoj muškarac može penisom da stimuliše G-tačku). Ako je penis velik, žena odgore može da kontroliše pokrete i dubinu penetracije. Na kraju, kao što reče jedna žena: “Ako zna kako da upotrebi ono što mu je priroda dala – što podrazumeva i jezik i ruke – i želi da vas zadovolji, sve veličine su OK.”

Izvor: Lepota&zdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *