Blam seksualna iskustva Beograđanki

Seks je tako divna stvar. Sve dok ne krene naopako. A to se prilično često dešava jer – život nije holivudski film. Mlade Beograđanke su sa nama podelile svoja najgora seksualna iskustva, od kojih će svaka vaša neprilika u krevetu da vam deluje kao mačji kašalj.
Seks

Seks, Foto: Profimedia.rs

Nezgodno trovanje hranom

“Za ručak sam jela neko pečenje koje je dugo stajalo u zamrzivaču, ali je imalo sasvim normalan ukus. Baš sam se dobro najela, i posle toga mi je bilo sasvim u redu. Nisam se osećala loše. Međutim, sedam sati kasnije sam se našla s dečkom u krevetu. I onda je krenulo… Prvo mučnina. Rekla sam mu da moramo da prestanemo da se ljubimo, i ispovraćala se. Ne po njemu, naravno, ali tu, pored. Ostatak večeri sam provela u WC-u. Bilo mi je toliko loše da sam se u jednom trenutku onesvestila i završila na ifuziji. Sve u svemu, bilo je to jako zabavno veče”, priča Ana (27).

Nepozvana meca

“Imala sam seks s likom prvi put. Bilo je baš dobro i oboje smo bili baš pijani. Nisam ni osetila da nešto nije u redu sve dok nismo završili, a onda sam upalila svetlo i videla scenu koju ni jedna devojka ne treba nikad u životu da vidi. Mislim da mi nikad u životu nije bilo toliko neprijatno. Odmah sam otišla da se istuširam, a lika posle toga nikad više nisam videla”, iskrena je Branislava (27).

Pričao je s mamom

“Bili smo kod njega u sobi i stvari su krenule da se zagrevaju. Oboje smo bili goli, u krevetu, a onda mu je mama pokucala na vrata. On je, na moje zaprepašćenje, viknuo “Da?” Mama je otvorila vrata, provirila u sobu (mi smo se pokrili, naravno) pozdravila se sa mnom kao da je to najnormalnija stvar na svetu, i pitala ga šta će da večera, pošto upravo sprema gulaš. Međutim, vidite, on ne voli gulaš – i onda se tu potegla čitava rasprava i svađa. Što je najjače, kad je keva izašla, on je lik bio u fazonu da nastavimo kao da se ništa nije desilo! Spakovala sam se, obukla i otišla kući. Keva me je usput ponudila gulašom, ali odbila sam”, Sanja (23).

 

izvor: 24sata

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *