“Izgubila sam nevinost sa strancem i to mi je uništilo život”

Džejn Lajtfut je imala seks sa potpunim strancem. To bi bilo mnogo drugačije da tada nije bila nevina. Ona otkriva zašto je to bila ogromna greška.
Prvi seks treba dobro izabrati

Prvi seks treba dobro izabrati, Foto: Profimedia.rs

“Izgubila sam nevinost sa tipom čijeg imena i lica se ne sećam. U glavi ga zovem Riki Bobi po liku iz neke pesme koji me podseća na njega. Nisam mu rekla kako se zovem, nisam mu ni rekla da sam htela da odbijem taj seks. Ali imala sam 21 godinu i prekipelo mi je.

Nisam planirala da pođem na faks nevina, bila sam odličan đak i samo o tome sam razmišljala. Eto, desilo se.

Srela sam ga na žurci i videla da nije student. Bio je lokalac koji se našao tu. Cimerka i ja smo bile opsednute momcima i nalaženjem dečka. Nisam bila nevina iz stava nego iz okolnosti. Tako da sam pristala da pođem sa Bobijem. Kupio je neki jeftin kombi na pumpi dok sam čekala u njegovim kolima. Mislio je da sam pijana. Nisam bila. Obavili smo sve u misionarskoj na zadnjem sedištu. Sećam se da sam htela da mu kažem da su takvi potezi za tucanje kamena, a ne žena. Iznova i iznova. Sećam se da je imao neku glupu tetovažu koja će izgledati smešno kada ostari.

Nisam tada znala kakve će posledice ovakav prvi put ostaviti na mene. Od te noći napravila sam mnogo loših odluka. Ceo život se kajem zbog takvog gubljenja nevinosti.  I naučila sam bitnu lekciju.

“Nemoj reći ‘da’ kada zapravo želiš nekome da priznaš da si usamljena i tužna. Osoba kojoj samo impulsivno kažeš da želiš seks neće znati šta ti je potrebno i neće biti tu ujutru kada skapiraš da je taj seks bio sve ono što nije trebalo da bude”.

 

izvor: 24sata

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *