U kojoj fazi ciklusa ćete imati najviše sreće u ljubavi

Ukoliko ste upoznali interesantnog muškarca i želite da vaš prvi sastanak bude uspešan, poslušajte savete britanskih naučnika koji u jednoj studiji tvrde da izbor muškarca i ljubavni uspeh zavisi od faze mentrualnog ciklusa.


Nekoliko dana posle menstruacije, žene se, tvrde naučnici, vraćaju u “normalu”, bolje procenjuju muškarce i jasnije čitaju znakove neverbalne komunikacije

Britanski naučnici tvrde da žene sastanke treba da planiraju na osnovu svog menstrualnog ciklusa.

Naime, žene su u danima pred menstruaciju, tokom nje i par dana posle, u totalnom hormonskom haosu, što utiče na procene, rasuđivanje, pa čak i na kriterijume u izboru partnera, tvrde stručnjaci.

Menstrualni ciklus ne utiče samo na raspoloženje i fizički izgled, već i na to kakvi muškarci će vam se dopasti, šta ćete obući… Naučnici tvrde da hormonska erupcija koja se događa u telu tokom ciklusa potpuno menja ženu.

Ukoliko ste upoznali interesantnog muškarca, a niste sigurni da li sa njim može da se desi nešto više od površnog poznanstva, sa procenom sačekajte dok vam ne prođe ciklus

Dokazali su da su izbori potencijalnog partnera najlošiji tokom ovulacije, jer su oko 14. dana ciklusa kada je plodnost na vrhuncu, žene sklonije pogrešnim izborima.

Tada su im privlačniji “loši momci”, nego oni pouzdani, a jedan eksperiment je dokazao da će se žena u ovulaciji uvek zagledati u “mačo tipa”.

Takođe, žene tada oblače izazovniju odeću i stavljaju više nakita, dok su devojke i žene koje su u fazi ciklusa mnogo mirnije i staloženije, bolje procenjuju karaktere i više se oslanjaju na intuiciju i svoja čula. Ali tokom ciklusa glas im je mnogo neprivlačniji, odnosno piskaviji, a jedno istraživanje pokazalo je da se takve boje glasa muškarcima najmanje dopadaju, što je ponovo posledica hormona.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *