Problem sa erekcijom – pomozite mu

To se dešava i najboljim muškarcima – uzbude se, ali nema erekcije. Kada se ovo dogodi muškarcu, to iskustvo je za oba partnera negde između neprijatnog i iskonski zastrašujućeg. Mnogi momci se toliko postide zbog toga, da su spremni da se više nikada ne jave devojci, iako im se ona jako sviđa. Zato pogledajte kako treba postupati u takvim situacijama, da bi posledice bile što bezazlenije.

 

 

 

To ne mora ništa da znači: Izostanak erekcije je jako stresan za muškarce, ali i za žene

S obzirom na to da je ovo jako neprijatno i posramljujuće iskustvo za muškarce, to stavlja žene u jako težak položaj. Naravno, želite da kažete nešto poput “Dragi, da li mogu nekako da ti pomognem?” ali u nekim slučajevima to je upravo ono što on nikako ne želi da čuje.

Još gore od toga jeste pitanje “Da li je sve u redu?” i “Da li si OK?” zato što, ne, naravno da nije sve u redu i ne, naravno da nije OK. Kako biste izbegli ovakve komentare, i kako ne biste učinili da se vaš dragi oseća još gore, trebalo bi da pažljivo birate reči. Izostanak erekcije je sasvim normalan, i ne mora da znači da mu nije stalo do vas ili da mu niste privlačni.

Postoji 1.000 faktora koji mogu na to da utiču, i nemojte odmah pretpostaviti da je baš celulit na vašim butinama glavni. Imajte u vidu da je on u jako neprijatnom položaju, i nemojte se ponašati kao da ste ljuti ili uvređeni. Ili, još gore, da ga ismevate. Evo šta možete da mu kažete, ali imajte u vidu da svaki od ovih komentara takođe može da izazove lošu reakciju – sve zavisi od njegovog raspoloženje, i od vaše bliskosti.

 

1) NE BRINI, TO SE DEŠAVA SVIM MOMCIMA

Naravno, ovo može da ga navede da se zapita koliko ste to vi iskustva imali pre njega, kada možete ta tvrdite da se to dešava svim momcima. Ali, ovo će učiniti da se oseća kao da nije jedini jadničak na planeti, i podsetiće ga da se to zaista dešava i drugim momcima.

Ovakva rečenica će ga takođe podsetiti da ste vi tu, uz njega, i da ga uopšte ne osuđujete, već da to prihvatate kao nešto sasvim normalno.

 

2) MOŽEMO SAMO DA SE MAZIMO – ZNAŠ DA TO VOLIM

Ovako će se osetiti kao da svejedno može da vas zadovolji, iako je zakazao. A nežno dodirivanje i ljubljenje, bez ikakvih namera da se započne nešto iz početka, može da dovede do iznenadne erekcije. Ipak, držite se podalje od njegovog penisa, i dodirujte ga po ostalim delovima tela – barem dok ne počne da pokazuje neke znakove života. Ako ga dodirnete dole, može da pomisli da pokušavate ponovo, pa će od osećaja krivice i sramote ponovo imati probleme.

 

3) ZNAŠ ŠTA? I MENI SE TO PONEKAD DEŠAVA

Momci to možda ne shvataju, ali uzbuđenje devojaka nekad ne prati vlažnost vagine, čak i ako su veoma raspoložene sa seks. Objasnite mu da je to sasvim normalno, i da se i vama to dešava ponekad. Tako će se osećati bolje, kada bude shvatio da nije samo njegova “oprema” zakazala.

 

4) ZAŠTO BRINEŠ? JA ZNAM DA SI TI DOBAR LJUBAVNIK, STALNO ME USREĆUJEŠ

Ovo će, naravno, upaliti samo ako ste već neko vreme u vezi ili šemi, te ako ste ranije već imali seks. Njegovo samopouzdanje je u ovakvim momentima jako nisko, pa će mu ovakav komentar pomoći.

A u ovakvim trenucima malo samopouzdanja je ono što mi je najpotrebnije.

Zato ga podsetite kako ste uvek uživali sa njim, i da činjenica da jednom nije uspeo da se digne, ne znači da je loš ili manje vredan.

 

5) AKO POSTOJI NEŠTO ŠTO BI VOLEO DA RADIM, RECI MI

Da, ovo je prilično blizu onome “Dragi, dali mogu nekako da ti pomognem”, ali razlika je u pristupu. Ako ga pitate kako možete da mu pomognete, jasno mu dajete do znanja da je u pitanju neki problem. S druge strane, ako mu samo ponudite da uradite ono što on želi, to ne ostavlja takav utisak. Svakako, ovo je malo riskantniji pristup, ali ponekad i namanjapromena može da dovede do uzbuđenja. Možda zaista postoji nešto što bi veleo da uradite, i možda će vam to otvoreno i reći.

 

izvor

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *