Šta svaki muškarac voli za vreme seksa

Da li partner treba da vam diktira šta da radite tokom seksa, ili sami osećate šta bi voleo? Da ne biste mnogo lupali glavom, nudimo nekoliko saveta:

MALO VULGARNOSTI

A sad sam ja šefica!

Poneka vulgarnost izrečena u pravo vreme može da učini čuda. To ne znači da treba da psujete kao kočijaš i da ne zatvarate usta, ali poneki komentar će uvek dobro doći i raspaliće ga još više.

 

PREUZMITE KONTROLU

Muškarci vole kada partnerka ponekad preuzme kontrolu i pokaže šta želi, bilo da mu to verbalno da do znanja, bilo pokretom ruke. Ili, ponekad, budite vi ta koja će prva promeniti položaj, ili čak izmisliti novi!
Važno je da pokušate. Novi položaj ne mora odmah biti “usvojen”, ali je važno da on vidi inicijativu i inovativnost kod vas.

NOVITETI

 

Vaš partner će biti oduševljen ako smislite neku novu igru, bilo da vam je za to potreban šlag, led, čokolada, eurokrem….Uostalom, otvorite frižider i pogledajte, možda će vam još nešto novo pasti na pamet.

MOMENAT IZNENAĐENJA

 

Ovde je potreban mali oprez. Ima muškaraca koji će ustuknuti ako za vreme seksa iz fioke izvadite vibrator ili neku drugu igračkicu. Ali, u svakom slučaju bilo koje novo iznenađenje, uvek je dobrodošlo. Možete, na primer, da pustite neki erotski film….

 

Ili, dohvatite ga iznenada dok ste, na primer, u liftu, povucite sa strane dok ste na nekoj zabavi, odvedite ga na terasu, u ve-ce… Ne mora se uvek završiti seksom, ali pomisao na to će ga uzbuđivati i kad se vratite kući.

NE ZABORAVITE – MUŠKARCI SU VOAJERI


Pod broj jedan, ne gasite svetlo, jer, nemojte zaboraviti, muškarci su voajeri i vole da gledaju. Šta mislite o tome da postavite neko ogledalo u kome se možete ogledati dok vodite ljubav? Kao broj dva, da li volite da se dirate pred njim? On to ne da voli, nego…

 

izvor

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *