Vodič za muškarce: Ovakvog momka želi svaka devojka

Ako se ti previše interesuješ za nju, ona će se manje interesovati za tebe, staro je pravilo. Međutim, to ne znači da treba da budeš hladan i distanciran. Pronađi pravu meru. Nemoj je stalno zapitkivati gde je bila i šta je radila, pusti je da sama priča. Što je manje budeš pitao više ćeš saznati.
Da li je vaš znak veliki zavodnik?

Ovakvog momka želi svaka devojka, Foto: Profimedia.rs

Takođe, ne smeš dozvoliti da ona bude centar tvog života i da se sve “vrti oko nje”, bez obzira na to koliko je voliš. I ti imaš posao, prijatelje, hobi… ne zaboravi na to, nikada. Lepo je ako si kavaljer, ali ne i ako si dosadan kavaljer koga ne zanima ništa drugo osim da udovolji svojoj devojci. Prvo će ti leđa okrenuti prijatelji, zatim familija, a na kraju i devojka.

“Papučar” je poslušan i uslužan, a ne seksi i poželjan. Treba da poštuješ mišljenje svoje devojke, da uvažavaš njene potrebe i osećanja, ali to treba da bude obostrano.

To se ne odnosi samo na važne odluke i planove, već i na seks.

U krevetu treba oboje da uživate, to je vaša zajednička “scena”, a ne njen ili tvoj solo nastup. Nemoj je stalno zapitkivati da li joj je lepo, šta želi, kako dalje… već budi maštovit i gledaj njene reakcije na osnovu kojih ćeš znati da li si na “dobrom putu”.

Žene vole komplimente, ali ih ti doziraj. Ako joj svakog dana govoriš kako je lepa i pametna, ti komplimenti će joj brzo dosaditi. Takođe, čak i ako je tako, nemoj joj za svaku haljinu govoriti da joj divno stoji, jer se onda ona više neće truditi. Zašto bi kada ti je u svemu “neodoljiva”. I nemoj uvek biti “dostupan”.

Daj i sebi i njoj malo oduška od vaše ljubavi. Imaj “nešto svoje”. Da li će to biti sport, druženje sa ekipom ili pecanje, nije bitno. Ostavi je povremeno samu kako bi shvatila koliko joj nedostaješ.

 

izvor: Mondo.rs

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *