Put do sigurnog orgazma

Ženski orgazam uvek budi veliku pažnju. Kako ga postići? Kako da bude što intenzivniji? Šta učiniti da bude višestruk? Puno pitanja, a malo odgovora. Ipak, nije sve u vezi sa orgazmom toliko mistično. Put do orgazma može da bude vrlo jednostavan, samo je potrebno da znate ovih sedam koraka.

1. Probudite takmičarski duh
Odvedite partnera na tenis ili neki drugi takmičarski sport u kojem ćete igrati jedno protiv drugog. Jedno istraživanje pokazalo je da iščekivanje i takmičenje budi hormone, između ostalih i one koji su zaslužni za libido.

2. Neka bude toplo
Pre seksa uskočite u vruću kupku. Toplina, naime, poboljšava protok krvi kroz vaginu, što dovodi do pojačane osetljivosti tog dela tela.

3. Napravite seksi koktel
Možete iskoristiti i drevni stimulans: zagrejte mleko, dodajte prstohvat šafrana i popijte. Kad se ugreje, šafran ispušta intenzivan ukus koji se već vekovima smatra afrodizijakom. Uz pomoć takvog prirodnog afrodizijaka, orgazam je zagarantovan.

4. Sarađujte sa ciklusom
U prva dva dana ciklusa nivo testosterona raste, a libido jača. Uz to, vaše grudi i klitoris postaju veoma osetljivi. To sve znači da se intenzivan orgazam može dogoditi mnogo lakše nego tokom drugih dana.

5. Vibrator kao prijatelj
Žene koje koriste vibratore kažu da lakše postižu orgazam tokom seksa s partnerom. To je pokazalo nekoliko istraživanja. Ako još uvek nemate vibrator, krajnje je vreme da nabavite jedan.

6. Seks na brzaka
Seks na brzaka može jako da uzburka krv i brzo da dovede do orgazma. Ima sve elemente koji pospešuju orgazam – uzbuđenje, brzinu, neizvesnost, pa čak i blagi strah. Još ako ga praktikujete na nekom javnom mestu…

7. Uskladite ritam
Sledeći put kada budete vodili ljubav, zamolite partnera da legne na vas kako biste se dodirivali i gornjim delovima tela. Obgrlite ga nogama i uskladite ritam. Na taj način vaš klitoris bit će direktno izložen ritmičkim pokretima, a to će vas vrlo brzo dovesti do intenzivnog orgazma, piše Lepota i zdravlje.

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *