Seksi „trikovi” : VRELA POZADINA (šesti deo)

Na sve četiri, stojeći, ležeći ili klečeći u kadi… Kako bilo, coitus a tergo (tergum -leđa) većina povezuje sa životinjskom strašću. Ako nije, s vremenom će postati!

Duboko prodiranje Lezi na stomak da bi on nesmetano ušao, a onda skupi noge prekrstivši zglobove. Priljubljuje se uz tebe dok pokrećeš karlicu. Savršeno za jutarnji seks.

Jaši me! Klečiš na sve četiri, on prodire, skupljaš noge, glava ti je na jastuku dok izdižeš zadnjicu… Trik je u tome što on čuči umesto da kleči, čvrsto se držeći za tvoju zadnjicu. Zbog oštrijeg ugla prodiranja, nadražuje unutrašnje nerve klitorisa i dodatno stimuliše žlezde, što dovodi do pojačanog vlaženja.

Pogledaj! Na pod stavi malo ogledalo pa kleknite jedno iza drugog, uživajući u nesmetanom pogledu.

Vreli ručak Dok kuvaš, izazivaj ga u kratkoj suknjici. Neće dugo izdržati! Neka ti priđe otpozadi, nagne te preko kuhinjskih elemenata, čvrsto te pridržavajući za kukove i divlje prodirući u tebe. Ne zaboravi da stišaš vatru na šporetu, jer ćete od ovoga ogladneti, a ne želite da vam ručak zagori.

Kamasutra bez muke Mnogo bolje funkcioniše stojeći pozadi, nego kad je spreda: gornji deo tela namesti horizontalno, a noge skupi kako mu erekcija ne bi kliznula. Po sopstvenoj želji, nagni se preko kuhinjskog stola, haube motora ili prozora (ne previše)

Samozadovoljavanje Nije ti dovoljno? Namesti jastuče između skupljenih nogu,pa će i tvoj klitoris osetiti nešto.

Otpozadi u stojećoj pozi Sagni se toliko da dotakneš rukama pod, a tvoj ljubavnik neka stoji na tabanima ili prstima. Tako će menjati ugao prodiranja, a tebe će, možda, više uzbuđivati prodiranje odozdo nego odozgo!

Otpozadi, nigde drugde Naravno, možeš mu pokazati leđa klečeći na sofi, na zadnjem sedištu automobila, dok je on napolju… Ali, otpozadi uvek može!

Kašika Klasična poza, varijanta a tergo – biće mnogo intenzivnija ukoliko oboje prekrstite nožne članke. Usled zategnutosti butina, penis mu je čvrsto stisnut i snažno nadražuje osetljive prve centimetre vagine.

Hidroseks U kadi kleknite jedno iza drugog. Vodenim mlazom poigravaj se na svom najosetljivijem mestu.

Kao iz bajke Od zadnjice napravi fetiš objekat tako što ćeš ležati na stomaku, a telo od glave do pete prekrij crvenom ili crnom svilenom maramom, sve do zadnjice. Ovo će delovati veoma, veoma seksi kada pokuša da te uzme pazeći da marama ne sklizne.

Izvor: JOY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *