Vreli saveti inspirisani erotskim romanom “50 nijansi sive”

O knjizi „Pedeset nijansi – siva“ bruji ceo svet. Jedni u njoj vide modernu bajku o Pepeljugi, drugi je kritikuju zbog previše eksplicitnih opisa seksa, treći je pak nazivaju pornografijom za mame, ali je izvesno samo da nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ovaj erotski roman, doskora nepoznate E. L. Džejms, za nepunih sto dana prodat je u više od 30 miliona primeraka, što je nadmašilo i čuvenog „Harija Potera“. Čita ga i Srbija, pa je ovaj roman, koji je kod nas izdala „Laguna“, već nedeljama na vrhu top-lista najprodavanijih knjiga.
Osim što je intrigantan i drugačiji, seksolozi tvrde da je ovaj roman i edukativan jer vam može pomoći da izbacite sivilo iz spavaće sobe.
– Više od 70 odsto parova dosađuje se u krevetu i čezne za akcijom, pa im ova knjiga dođe kao lek – kaže Ijan Kemer, seksolog i autor knjige „Velika knjiga seksa“.
Ako i vi želite da osvežite svoj ljubavni život, isprobajte neki od vrelih saveta inspirisanih ovim romanom. Potreban vam je samo muškarac spreman da eksperimentiše i uživa.

Led pali vatru
Naša koža je najveći organ, pa nije zgoreg poigrati se s njom.
Stavite u usta kockicu leda i počnite da ljubite partnera. Prebacujte kockicu iz svojih usta u njegova. Što se duže ljubite, kockica će postajati sve manja, pa će vam biti teže da je uhvatite. Vaši jezici će tragati za ledom, a vi ćete još jače želeti jedno drugo.
Uzmite drugu kockicu leda u ruku i laganim pokretima prelazite po telu vašeg partnera ili neka on to uradi vama. Razlika u temperaturi vrelog tela i leda će vas izludeti.

Šta je uzburkalo svet
U knjizi „Pedeset nijansi – siva“ Anastazija Stil, studentkinja književnosti, zaljubljuje se u Kristijana Greja, sivookog, prelepog, moćnog, poslovnog muškarca. On je upozorava da je za nju bolje da ga izbegava, a Ana ga želi još više. Ona ne zna da Grej ima mračne želje i opsesivnu potrebu za kontrolom, ali sam početak strastvene veze Ani otkriva i šta ona želi i šta njen dragi tako brižljivo skriva od drugih. Drugi deo ove erotske trologije u prodaji je od kraja avgusta, a treći deo „Oslobođeni“ biće u prodaji krajem septembra.

Vežite ga za krevet
Vežite mu kravatom ili ešarpom ruke za uzglavlje kreveta i upozorite ga da ćete za kaznu prestati da mu ugađate ako se odveže. A onda se prepustite istraživanju njegovog tela svojim jezikom, rukama, grudima… Neka on to isto radi vama, onoliko koliko mu dozvolite.
Ova akcija garantovano potpuno raspamećuje mnoge muškarce i žene zato što im omogućava da se potpuno prepuste uživaju.

Probudite sva čula
Igrajte se igrice „bez dodira“. Pravila su jednostavna – svucite se i dodirujte se isključivo kosom ili jagodicama prstiju. To će vas potpuno izludeti. Takođe, za vreme predigre vežite jedno drugome povez preko očiju i ne skidajte ga za vreme seksa. Vaša čula sluha, dodira i mirisa biće izoštrenija, a vaše seksualno iskustvo nezaboravno…

Budite nevaljali
Ostavite upaljeno svetlo i recite mu da vas posmatra dok vodite ljubav. Ako ste svesni lepote svog tela, nemojte skroz da se svlačite. Obucite njegovu omiljenu košulju i nemojte da je zakopčavate. Muškarci su vizuelni tipovi, a posebno ih uzbuđuje kada vide ženu u svojoj odeći.
Malo pljuskanja po zadnjici tokom seksa nikada nije na odmet zato što blagi bol može da pojača orgazam. Ako vam je neprijatno da to činite dok vodite ljubav, isprobajte tokom predigre.

Volite se u kupatilu
Voda na vašem golom telu pojačaće užitak, a uz malo snage i uz pomoć podloge protiv klizanja izbeći ćete bilo kakve nezgode tokom seksa pod tušem.
Neka vam partner priđe otpozadi, a vi se čvrsto držite za zid kupatila ili vrata tuš kabine. Ova pozicija omogućava duboku penetraciju koja dovodi do vrhunskog užitka.

Vodite ljubav svuda
Spavaća soba nije jedina prostorija rezervisana za seks. Ljubav možete da vodite u kuhinji, na fotelji, stolu… Prislonite ga uza zid kada želite strasno da ga poljubite, štipnite ga…
Ne trudite se da budete otkačeni po svaku cenu i bez smisla, već samo zato da biste se oslobodili i shvatili da treba da vodite ljubav kad god to poželite.
Na kraju krajeva, orgazam nije najvažniji. Bolje je da radite na bliskosti i na tome da budete opušteni jedno pored drugog, pa ni orgazam neće izostati.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *