Šta otkrivaju vaši erotski snovi?

Neočekivani, nepoznat i neverovatno privlačan partner se pojavljuje u vašim snovima, ljubi vas strasno, vodi kroz neverovatno uzbudljivu noć… Ako se brinete da ovakve fantazije znače da ste skloni prevari – grešite. Iz snova možete mnogo toga da naučite, a za vas smo dekodirali najčešće seksualne scenarije.
Seks sa nepoznatim je znak da ste ponosni na svoja dostignuća, na ono što ste verovatno nedavno uradili u svom životu
Umesto da sumnjate u svoja moralna načela, ovakvi snovi zapravo otkrivaju dublja psihička stanja, smatra Šeron Gilčrest O’Nil, autorka “Kratkog vodiča za srećan brak”, koja preporučuje da o snovima dobro razmislite. Možete otkriti neki problem ili nedostatak u vašem emotivnom životu.

SEKS SA STRANCEM: Da li sam zaista nastrana?
Pre nego što otrčite kod terapeuta, shvatite da san u kojem imate seks sa strancem govori o vama. Da li ste skoro uradili nešto što je zahtevalo ogromno požrtvovanje, hrabrost, upornost? – Seks sa nepoznatim je znak da ste ponosni na svoja dostignuća, na ono što ste verovatno nedavno uradili u svom životu. Ali, ako je stranac Džordž Kluni, preispitajte kako se pronalazite u karakteru slavnog glumca. Mi smo često vrlo narcisoidni u ovakvim snovima – kaže ekspert za snove Lori Kvin Lovenberg, autor knjige “Provaljivanje snova”.

SEKS SA ŠEFOM: Da li me on zaista privlači?
Ako sanjate da se diskretno “njuškate” sa pretpostavljenim u njegovoj kancelariji – ne znači da zaista imate nameru da sa njim budete intimni. Ovaj san zapravo znači da želite da budete autoritativniji u sopstvenom životu. – U uobičajene snove spada i da imate seks sa kolegom. Iako u stvarnom životu njega ne biste poželeli ni da poljubite, ovakav doživljaj ukazuje na to da ta osoba ima nešto čemu se vi divite ili na čemu mu zavidite. Nije on predmet vaše želje, već nešto što on poseduje, navodi Lovenberg.

SEKS SA BIVŠIM: Da li grešim kada kažem nikad više?

Ovaj san može da znači raščišćavanje emocija sa nekadašnjim partnerom, pogotovo ako vi niste inicirali raskid. Najčešće je neka vrsta sagledavanja, retrospektiva vaše veze. – Bivši se pojavljuje obično kada u sadašnjoj vezi zapadnete u rutinu. Ovaj san znači da je vreme da malo oživite emotivni i seksualni život sa sadašnjim izabranikom- poručuje Loewenberg.

SEKS ZA OSUDU: On je najbolji drug mog muža!
Nikada ne biste prevarili supruga, a na spisku “nikada ne bih uradila” je afera sa njegovim najboljim drugom. Ipak, ovakvi snovi se dešavaju. Uzrok je što možda priželjkujete da vaš dragi ima osobine svog prijatelja. – Možda je taj čovek dobar u stvarima u kojima je vaš suprug nevešt. Ovaj san je dobar povod da sa mužem porazgovarate kako bi on mogao da bude pažljiviji prema vašim potrebama, – savetuje O’Nil.

SEKS SA ISTIM POLOM: Da li sam biseksualka?

Lezbijski snovi ne znače da ste zaista skloni biseksualnim vezama, već otkrivaju koliko ste ponosni na svoju ženstvenost, na neka dostignuća vezana za vas kao ženu. Neočekivano, oni su veoma česti tokom trudnoće. Prisetite se šta ste radili prethodnog dana. Ovakav san otkriva čime ste zadovoljni, a seks simbolizuje potrebu da taj kvalitet prihvatite kao deo svoje ličnosti.

Izvor: Blic žena

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *