Osvežite vaš SEKSULANI ŽIVOT

Niste zadovoljni seksualnim životom? Stvari u spavaćoj sobi su se drastično promenile tokom godina? Niste jedini sa takvim problemima. Rešenje, ipak, postoji. Samo bi trebalo da se malo potrudite.

86538245

Normalna je stvar da tokom godina seks u vezi pređe u rutinu. Nije normalno, međutim, da se samo prepustite tome. Kao i za svaku dobru i lepu stvar na svetu, tako se i za seks treba potruditi i poraditi malo na uzbuđenju.

Problem je što većina ljudi misli da dobar seksualni život dolazi sam po sebi bez toga da oni išta u to moraju da ulažu. To je zabluda koja mnoge dovodi u opasnu zamku. Nemojte sebi to da dopustite! Budite pametni i dovedite novo uzbuđenje u svoj seksualni život. Mi vam predlažemo pet saveta koji će vam pomoći da ponovno strastveno uživate jedno u drugome.

1. Seks kao dobra zabava
Učinite od seksa zabavnu aktivnost i nemojte da mu pristupate kao obvezi. Uzbudljivi seks svakako će pridoneti vašoj većoj povezanosti, a vezu će održati zdravom i zanimljivom. Budite impulsivni i zavedite partnera kad to najmanje očekuje. Poenta je da oboje uživate u tome i dobro se zabavljate. Seks će tada u vašim glavama biti povezan uz smeh, dobru zabavu i uživanje, pa će i buditi takve emocije.

2. Duža predigra
Pokušajte da produžite predigru pre seksa. Odvojite vremena za međusobno ugađanje jer to će ulepšati celo iskustvo. Kad seks postane rutina, mnogi parovi to pokušavaju da “odrade” što brže, pa se u takvom scenariju gubi predigra. Učinite baš suprotno i uživajte u intimnosti pre samog seksualnog čina. Masirajte se, mazite, dodirujte i istražujte jedno drugome telo. Jednom rečju – uživajte!

3. Novi seksualni raspored
Odaberite različita vremena u danu za seks. Mnogi parovi u dugotrajnim vezama upadnu u rutinu, pa se seksaju samo, na primer, pre spavanja. To nije seksi. Napravite drugačiji raspored i priuštite sebi seks ujutro, u podne, posle ručka ili u bilo koje drugo vreme koje vam odgovara. Na taj način češće ćete se dovoditi u seksualno raspoloženje, osećaćete se seksepilnije i uživaćete u svom partneru i sebi. Ne treba posebno napominjati i da će vam seksualni život biti znatno uzbudljiviji.

4. Probudite romantiku
Kako biste začinili seksualni život, dodajte mu malo romantike. Pustite laganu muziku, upalite sveće, obucite seksi veš… Zamolite partnera da vodite ljubav nežnije, laganije se ljubite i lagano se dodirujte. Romantika će povećati osećaj bliskosti i dodaće zaboravljeni element uzbuđenja. Ako ste više strastveni tipovi, pokrenite stvari onda po tom pitanju. Prisetite se šta ste radili na početku veze i oživite malo prošlost.

5. Počastite se igračkama
Učinite seksualni život uzbudljivijim uz pomoć seksualnih igrački. To nikako ne znači da ćete biti na strani. Seksualne igračke nisu samo lanci i ostala sado-mazo oprema, nego i ljubavni losioni, obojeni kondomi, ružičaste lisice i zavodljivi povezi na očima. Odaberite ono što je oboma prihvatljivo i jednostavno se igrajte. Takva novost u vašem ljubavnom životu probudiće strast jer je to nešto novo za vas, a novost uvek podstiče strast. Proširite vidike, otvorite se i uživajte.

Live Sex