Seks sa Marijanom

Tokom mog druženja sa Marijanom bilo je veoma lepih dogadanja. Radili smo u istoj firmi i bili smo veliki prijatelji. Učestvovali smo zajedno u nekim nagradnim igricama, onako iz zezanja i zadovoljstva. Uglavno bismo dobijali neke sitnije dobitke, a Marijana bi se svakom obradovala kao malo dete… 


Nekoliko puta sam imao seks sa njom i svaki put bi me impresionirala svojim umećem. Naravno, krili smo to od ostalih. Jednom prilikom otiošao sam u kladionicu i uplatio dva tiketa. Bila je gužva, pa sam na brzinu ispunio tikete i predao. Nakon pola sata otišao sam do Marijane u kancelariju i pokazao joj ih. Ona ih je uzela u ruke i pogledala me iskolačenih očiju:
– Auuuu! Koja kombinacija! – začuđeno će ona.
Uzeo sam tikete i tek tada shvatio da sam u onoj žurbi pogrešio. Tamo gde je trebao da bude siguran “kec” stavio sam “dvojku”. To ni u snu ne bih učini… A tamo gde je bila moguća “dvojka” ja sam stavio “keca”. Bio sam Ijut na sebe jer nisam prekontrolisao tiket, a vreme za reklamaciju je isteklo. Marijana se smejala i kazala mi da ništa ne diram.
Došla je subota i desilo se čudo. Oni što za njih nikada ne bih dao pobedili su i bila je “dvojka”, a oni što su trebali da izgube kod kuće dobili su i bio je “kec”. Dobitak je bio oko osam stotina eura. Odmah sam ushićen pozvao Marijanu. Ona je bila oduševljena:
– Idi u kladžu po lovu i dolazi kod mene. Sama sam… – rekla mi je.
Otišao sam u kladionicu i naplatio. Dao sam nekim drugarima za pivo i službenici za sok i čokoladu.
– Od ovoga se može kupiti par gajbi piva! Hvala! – vikao je jedan za mnom.
Ništa me nije zanimalo, samo sam želeo što pre da dođem do Marijane. Kad mi je otvorila vrata na sebi je imala samo majicu.
– Rekla sam ti ja, ništa ne bacaj! – uzviknula je.
Podeliii smo novac. Rekla je da će kupiti nešto od garderobe i da će platiti neke račune.
– Znaš, šalje meni dečko lovu, ali ja ipak volim sama da platim račune… – objašnjava mi.
Stala je na sredini sobe, zagledala se u mene, malo se nasmejala i povikala:
– Šta čekaš?! Skidaj se! Sledi nagrada!
Počeo sam da se svlačim. Ona se bacila
na mene i munjevito mi otkopčala šlic na farmericama. BiiiiP mi je već bio u elementu, tvrd i nabrekao.
– Sad ću ti pušiti BiiiiP, to ti je nagrada za onu grešku… – reče Marijana i uze moj BiiiiP u ruke.
Lagano i nežno prelazi od korena do glavića. Liže mi ga i Ijubi, cucla mi glavić, miluje mi jaja. Kad je završila s pušenjem legla je na trosed.
– Liži mi pičku! – naredi mi ona.
Dajem se na posao. Zagnjurio sam glavu i ližem joj pičku. Uposlio sam maksimalno jezik i naslađujem se svojom omiljenom poslasticom – Marijaninom pičkom. Ona stenje od zadovoljstva i mazi se po sisama. Penjem se na nju jer gorim od želje da je što pre pojebem. Nabijam joj BiiiiP u pičku i karam je. Veoma brzo usklađujemo pokrete, naša tela talasaju se u ritmu jebačine.
– Oooh! Oooh! Samo karaj! – uzvikuje Marijana.
Samo mi je na umu da zadovoljim ovu rasnu pičku, vragolastu Marijanu. Izgaramo u jebačini. Pali smo na pod i kotrljamo se po tepihu isprepletenih tela. Menjamo poze… Čas sam dole, a čas gore. Tucam je za kraj u čmar. Vrišti od zadovoljstva. Kad sam nagovestio da ću svršiti legla je i uzela mi BiiiiP u ruke. Drka mi ga brzo i mahnito, a sperma pada po njenim sisama, stomaku, licu… Potom se pridiže i kupi ostatke sperme jezikom sa glavića mog BiiiiP, a onu spermu sa lica, sisa, stomaka i nogu kupi kažiprstom i onda ga stavlja u usta.
Ležimo iznemogli odjebačine, prva je progovorila Marijana:
– Dala bih ti pičku ionako, ali ovo je nešto vanredno i sve mora da bude ekstra!
BiiiiP mi se ponovo diže i prodirem u nju silno, želeći da je zadovoljim i ispunim. Pred nama je cela noć ekstra jebačine.

 

izvor: domaci.de

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *