8 razloga zašto su male grudi super

Ne volite svoj izgled zbog malih grudi? Vreme je da promenite mišljenje, jer skromnije poprsje ima brojne prednosti.

Nina Karlavaris, Endless summer, kupaći kostimi

Više uživate u krevetu

Na Univerzitetu u Beču otkriveno je da su velike grudi čak 24 odsto manje osetljive na dodir od malih grudi. Razlog je vrlo jednostavan – manje grudi imaju i manje masnog tkiva, pa ih je i lakše stimulisati.

Sa njima duže izgledate mlađe

Kada zađu u određene godine, ženama s velikim grudima iste se često opuste, pa one ne mogu da skrivaju svoje godine. Male grudi, za razliku od velikih, duže ostaju čvrste i podignute, pa vas čine mlađim nego što jeste.

Otromboljene grudi? Šta je to?

Problem gubljenja čvrstine za žene sa malim grudima skoro i da ne postoji. Jedno francusko istraživanje otkrilo je da nošenje brushaltera ubrzava opuštanje grudi, jer onemogućava rast mišićnog tkiva. Žene sa skromnijim poprsjem mogu slobodno da se pojave u javnosti i bez grudnjaka.

Možete nositi sve

Kontrolisati velike grudi  u dekoltiranoj haljini ili uskoj majici je “nemoguća misija”. Iako mogu izgledati izazovno, vlasnici sigurno nije prijatno što se sve vreme nalazi samo na korak od blamiranja.

Privlačite imućne muškarce

Časopis Psychology Today objavio je studiju u kojoj se tvrdi da malene grudi privlače finansijski nezavisne muškarce. Ovo se objašnjava činjenicom da veće grudi pretpostavljaju zalihe sala, što podrazumeva češći pristup hrani. Kako moćnijim muškarcima takve “rezerve kalorija” nisu potrebne, neće imati ni želje da se druže sa ženama koje ih nude.

Privlačite zrelije muškarce

Rezultati jednog istraživanja pokazali su da muškarci s afinitetom prema velikim grudima imaju problema sa zrelošću, a pri tome su još i seksističkog pogleda na svet.

Bolje držanje

Kod manjih grudi, težina je drukčije raspoređena po telu, pa njihove vlasnice ne moraju brinuti o hroničnim bolovima u leđima kasnije u životu. Isto tako, držanje im je mnogo stabilnije, s obzirom na to da im grudi ne naginju kičmeni stub prema napred.

Možete da birate grudnjake

Kod manjih grudnjaka, nedostaci su teško uočljivi, dok se kod velikih vidi svaka sitnica. Bez obzira na to da li nosite brendirani komad intimne odeće ili jeftini brushalter, s manjim poprsjem možete se opušteno prošetati gradom.

 

izvor: Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *