Seksi „trikovi “: ČVRSTO U SEDLU (peti deo)

Ti na vrhu sama diktiraš koliko će biti duboko, brzo i divlje. Možeš upravljati ležeći, klečeći, sedeći, savijajući se napred-nazad, trljajući vaginu o njegove stomačne mišiće ili se pak rotirati na njemu. Mnoge žene obožavaju pozu jahačice, a ovako će ona postati još bolja.

Kraljica sedla Sedi na njega i nakon nekog vremena osloni se na butine. Zatim mu uhvati ruke i drži ih kao što se drže uzde. Konačno se možeš ugodno prepusti ritmu.

Nadohvat ruke Uzmi mu penis u ruku i usmeri ga ka svojim stidnim usnama. Muškarcima je strašno uzbudljivo i erotično kada ga sama staviš unutra.

Lepše njihanje On stavlja jastuk pod zadnjicu, pa mu je karlica podignuta, a ti se krećeš napred-nazad. Kao podrška, neka te snažno uhvati za kukove, istovremeno ti pritiskajući stomačne mišiće. Da, oni smeju da budu zategnuti!

Couch rodeo Pokušajte na sofi kada on uspravno sedi, a ti kliziš preko njega. Tako on prodire suviše duboko, ali ti možeš prijatno kliziti i istovremeno nadraživati klitoris trljajući ga o njegov stomak.

Hajdemo zajedno! Daj mu da radi nešto dok leži i uživa: stavi njegove ruke na svoje grudi kako bi se igrao njima, a malo ulja za masažu delovaće posebno uzbuđujuće.

Igra jahanja Voli da te uhvati za zadnjicu? Neka to sad uradi tako što će ti otpozadi prstima prodirati u vaginu šireći je, ili neka ti nežno gura mali prst u anus, onoliko koliko ti prija.

Taktično I penisu je potrebna promena kako nervi ne bi postali neosetljivi. Zato pokušaj da promeniš tempo, pa tako spreda primi njegov vrh, a onda opet duboko. Ili jednostavno, vrti kukovima.

Još više takta Možeš pustiti penis da klizi između otvora vagine baš kao hotdog. Možeš ga uzeti u ruku i blago udarati njime po stidnim usnama. Takođe, možeš ih raširiti prstima dok ulazi, ili blago zatvoriti. Tako će on intenzivnije osetiti prodiranje.

Nesigurno? Ponekad se i iskusne ljubavnice ustručavaju da eksponiraju golišavo poprsje. Ukoliko misliš da ne izgledaš dovoljno dobro, možeš zadržati opasni crveni brus ili bluzu napola raskopčanu. Ili mu stavi povez preko očiju – to će vas sasvim opustiti jer nećete osećati da vas neko „posmatra”.

Promena uloga Svom dužinom lezi na njega i imitiraj pokrete koje inače čini on. Podržavaće te držeći ruke na tvojoj zadnjici.

Izvor: JOY

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *