Šta je KUNILINGUS? Uputsvo: Kako da oralno zadovoljite ženu?

Nakon uputstva kako da oralno zadovoljite svog muškarca, žene su opravdano zahtevale i jedan detaljan vodič za muškarce. Dakle, kako da oni zadovolje nas i izvedu savršeni kunilingus. Ovo uputstvo možete da odštampate i odnesete mu sa mašnicom na poklon. Važno je da počnete da uživate!

Sama reč KUNILINGUS potiče od latinskih reči ‘cunnis’ (vulva) i ‘lingis’ (lizati), to bi već trebalo nešto da vam govori. Rekoh, lizati. Ne sisati, a posebno ne isprobavati druge usne i jezičke radnje koje proizvode razne neprirodne zvukove kao što je coktanje.

kunilingus2

Nežno za početak
Za početak, trebalo bi nežnim, kružnim pokretima jezikom “istraživati” klitoris. Opustite jezik. Jezik je mišić i, kada ga stegnete, stvrdne se, postane grub i više izaziva neprijatan osećaj nego zadovoljstvo u tom već preosetljivom predelu. Ponavljam, ne prilaziti klitorisu, a posebno ne stegnutim “špicastim” vrhom jezika, sa donje strane. Još gore ako pokušavate da pokažete svoje oralne sposobnosti pa brzo mašete okolo tim stegnutim vrhom jezika. Onaj mali zaštitni deo kože oko klitorisa je tu sa razlogom, jer je klitoris veoma osetljiv i prepun nervnih završetaka!

Kao sladoled u kornetu
Ceo predeo oko ulaza u vaginu i sam ulaz se ližu kao sladoled u kornetu, širokim, opuštenim jezikom i sa uživanjem. U jednoj od mojih omiljenih serija, Nip/Tuck, (nama ribama svih uzrasta) dragi Dr. Troj preporučuje svom kolegi da jezikom “ispiše” abecedu dva puta oko klitorisa kada sledeći put bude praktikovao oralni seks. Ja lično preporučujem da se abeceda ispiše samo jednom, s tim što čete ubaciti slovo ‘M’ i ponavljati ga između svih ostalih slova. Već kod “IMKML” postaje gusto.

Uvedite i prste u igru
Naravno koristite i usne. I vagina i penis su deo tela osobe prema kojoj očito dovoljno osećate da biste se udubili u intimu sa njom. Ako puni, sočni poljupci po vratu i kičmi mogu da izazovi da sokovi poteku iz vagine – šta mislite, kakav je efekat kad se iste te poljupce posadite na “lice mesta”? Idemo dalje. Kad osetite da je spremna, preporučujem da se ubrza ritam i da se pojača pritisak. Sada slobodno može malo grublje. Onda uposlite malo i ruke i to ne samo tako što ćete da sastavite dva prsta u gurnete iste u ulaz vagine. I to kad radite, radite sporo i postepeno dok usta rade brže. Šaka bi trebalo da je okrenuta dlanom na gore i dva prsta blago savijena (pucamo na G tačku ovde, momci, da vidimo da l’ će da nam upali). Uvucite prste do prvog zgloba pa izvucite… i tako nekoliko puta. Pa do drugog zgloba i izvucite… i tako nekoliko puta. kad osetite da se širi, a možda se pojave i oni slatki sitni tremori mišića, onda budite slobodni da idete dublje i grublje.

Kako znate da je spremna
Kako osetiti trenutke kada je “spremna”? Lako. I ženama, isto kao i muškarcima, se predeo u preponama, međici i klitoris puni krvlju kada je uzbuđena. Verovali ili ne, i žene osećaju onaj bolni pritisak u središtu međunožja kad nas ostavite na cedilu. Rekli smo već da je klitoris u neku ruku ženski ekvivalent muškom glaviću. Kada klitoris nabubri (i do 2-3 puta veličine u normalnom stanju), spremna je. E sad ne samo da dolazi u obzir sisanje, nego je poželjno. Gruba, ali ravnomerna i konstantna sukcija na klitorisu (sada je direktan prilaz klitorisu poželjan) i masaža ulaza vagine, prstima sa dlanom okrenutim na gore. Možete i da primenite jaku ali sporu, talasastu masažu sa spoljne strane iznad venerinog brega dok punim jezikom obrađujete klitoris. Time masirate G tačku sa spoljne strane što dovodi do punog, a ne “samo” klitoralnog orgazma. Et voila, orgazam. Inače ni ženama ne treba duže od 6-7 minuta da svrše. Samo ih treba dovoljno opustiti pre akcije i ne štrecati ih naglim napadom direktno na otvoren klitoris (prekida užitak potpuno i krećete Jovo nanovo).

Savet plus
Da bi ‘izvođač’ takođe uživao, predlažem da nađe udoban položaj za glavu kako ne bi istegli mišiće vrata. Kad ovu osnovnu tehniku savladate, slobodni ste da uvodite inovacije, pomagala i slično po vašoj i njenoj želji. A, da. I još jedan mali savet: da biste je opustili, i pošto ste tek započeli kunilingus, prekinite i navedite je da sama mazi klitoris dok je ljubite dovoljno blizu, a dovoljno daleko. Samo pazite kad ne bude više mogla da čeka pa vas zgrabi za glavu.

Tekst: Danica Radišić

Live Sex