SEKS U KOLIMA: Najbolji su BMW i Mercedes!

Seksolozi tvrde da je vođenje ljubavi u autu prava veština, ako ne i umetnost. Postoji i mnogo položaja koji su izmišljeni da bi olakšali manevrisanje između upravljača, menjača i sedišta.

seks-u-kolima-001

Najbolji položaji
Jedan od njih je “zadnji misionarski”, odnosno klasični misionarski položaj na zadnjem sedištu, pri kojem partnerka visoko digne noge, da joj stopala dodiruju krov. Najlakše ga je izvesti u prostranim automobilima koji imaju četvora vrata. Radi udobnosti, a i higijene, poželjno je poneti prekrivač koji se prostre po sedištu, a dobro je imati još jedan pri ruci, kako bi se ljubavnici na brzinu mogli da se sakriju od tuđih pogleda.
“Suvozačko sedište najpraktičnije je iskoristiti tako da muškarac sedne i nagne ga što više unazad”, savetuje seksolog Fransis Gitinji i objašnjava: “U ovom položaju partnerka je ta koja je aktivna, a ravnotežu održava pridržavajući se za masku iza sebe”.

Oralni seks se ne preporučuje

Za čišćenje nereda dobro je poneti vlažne maramice, a ne treba zaboraviti ni kondome jer će vozikanje u potrazi za mestom na kojem možete da ih nabavite pokvariti užitak. Oralni seks u vreme vožnje nije preporučljiv. Prebrzi prelazak preko ležećih policajaca može biti vrlo bolan, a izgubi li vozač koncentraciju, moguće su i saobraćajne nesreće.

Najbolji su BMW i Mercedes

Inače, jedna američka anketa pokazala je da je za seks u autu presudan kvalitet automobila. Ako bi mogla da bira, većina ispitanika odabrala bi prostranost i solidan nemački kvalitet koji nude BMW i Mercedes. Ipak, skupi automobil nije garancija da će se vlasniku posrećiti. On može da ostavi utisak da njegov vlasnik time pokušava da nadoknadi svoj krhki ego ili nedostatak centimetara. Trideset odsto ispitanika smatra da vlasnici velikih terenaca time upravo pokušavaju da sakriju svoje manjkavosti. Sledeći na listi “automobila za kompleksaše” su Kadilak (20 odsto), Lambordžini (18 odsto) i Ferari (15 odsto). Naravno, ni krntije nisu baš omiljene. Čak 45 procenata ispitanika priznalo je kako bi odbilo romantična udvaranja nekoga ko vozi loš automobil.

Live Sex