6 stvari koje žene žele kada se probude

Ne mora svako jutro da počne užurbano i da imate tek toliko vremena da se obučete i izletite na posao. Postoje određene stvari koje bi svaka žena volela da ujutru dobije od svog muškarca, ali pazite! Izaberite samo jednu od ovih 6 stvari, jer bi u suprotnom jutro moglo da se oduži…

Žene obožavaju buđenje oralnim seksom

ORALNI SEKS

Mnogim ženama prija da ih muškarac probudi oralnim seksom. Ako vam ovako počne jutro, ceo dan ćete se osećati fenomenalno. Ipak, ne zaboravite da mu kažete da nemate vremena da uzvratite, ali da ćete mu uzvratiti čim se vratite sa posla.

SEKS

Ako imate malo više vremena ujutru, seks je najbolje buđenje koje možete da dobijete. Mada, ako ste ujutru džangrizavi i ako ne možete da otvorite oči bez kafe, recite to svom partneru.

KUPKA

Ženama ujutru jako prija tuširanje, a najviše topla kupka uz sveće. Iako je to obično rezervisano za kasne večernje sate, spomenite mu nekada da biste voleli da vas probudi uz kadu punu pene i napomenite mu da bi mogao da vam se pridruži.

DORUČAK

Žene obožavaju kada muškarci kuvaju za njih, a mali znak pažnje kao što je spremljen doručak ujutru definitivno obara žene sa nogu.

KAFA U KREVETU

Ako ne možete da otvorite oči bez kafe, recite partneru da biste voleli da ustane malo pre vas i skuva vam kafu. Kofein takođe povećava libido, pa mu možda i to bude dodatna motivacija da se potrudi.

POLJUBAC ZA RASTANAK

Ne zaboravite da se oprostite od svog partnera pre odlaska na posao, ali neka taj poljubac bude dug i sočan da biste oboje posle ceo dan nestrpljivo čekali povratak kući.

izvor: blic zena

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *