Momci, možete vi to i bolje: Tehnike MUŠKE MASTURBACIJE

Prvo i osnovno, drage muškarci, veličina i nije i jeste bitna. Sad se opet češkate (nadam se po glavi za sada, posle prelazimo na drugare u južnoj hemisferi). Kako i jeste i nije? Tako što je bitna kompatibilnost sa partnerom a ne sama veličina. Nekoj će smetati mali, a nekoj će smetati veliki.

seks-prva

Sve je bolje kad je šiveni po meri

Žene – ne mož’ im udovoljiti svima, pa da si s Bogom kum! Šala na stranu, tako je. Kod muškaraca je veličina polnog organa odmah uočljiva dok kod žena nije, mada je veličina vagine isto toliko bitna. Primer: moja prijateljica, inače veoma sitne građe, je dugo bila sa svojim prvim dečkom i nekih 12 godina je znala samo za seks sa njim. On je bio slične vretenaste građe ali što nije otišlo u visinu, otišlo je u dužinu pa i u širinu te dužine. Koliko sam shvatila, čovek je pozamašan u tom predelu. I tako je ona 12 godina uživala u seksu sa njim ali je uvek sutradan imala manje bolove, povrede i slično u predelu vagine i celog međunožja – i mislila da to sve tako treba. Kada su raskinuli i ona krenula polako u nova osvajanja, neko vreme se viđala sa jednim likom i sve super tih prvih par nedelja dok se on nije skinuo. Ona kaže da joj je prva reakcija i misao bila, “I šta ja sad sa tim da radim???” Možete da pretpostavite samo kako je biop maji i s’adak… Njena sledeća misao, “Aj’ sad, šta je tu je… idemo, pa šta bude.” Ispostavilo se, na njeno veliko iznenađenje da je bilo vatrometa. Naj seks ikad! Guess what – savršeno su se uklopili i po veličini i po hemiji. Naravoučenije: sve bolje stoji kad je šiveno po meri nego kad je kupljeno u radnji pa makar bila i svetska marka u pitanju.

Tehnika iz rane mladosti
OK, idemo dalje. Dame su već počele da upoznaju sebe malo bolje, a kako vi stojite? Hoću reći, nadam se da dobro stojite inače, nego koliko dobro poznajete svog najboljeg prijatelja? Ne, opet se nismo razumeli, nisam stvarno mislila na ortaka iz detinjstva (od kojeg verovatno krijete da ovo čitate) nego… Brate, kad si poslednji put lepo uhvatio, držao i pogledao svoj muški ponos? E, sad smo se razumeli. A ostatak tela? Mhm, tako sam i mislila. Kod muškaraca navodno masturbacija nije tabu tema. A jeste, i to vrlo. Kako ste počeli sa 12 godina tako ste nastavili i verovatno iste tehnike koristite i sada. Pusti pornić, zavali se ili lezi, i brzom brzinom navlači gore-dole, svaki put jednom te istom rukom. Ruka već i sama zna šta da radi i generalno svršite nekoliko minuta pre onog lika što pumpa guzatu plavušu na ekranu. Heh. I vi to nazivate masturbacijom? Pih.

Upoznajte svoje telo
‘Ajmo iz početka. Prvo da probamo da izbacimo upotrebu vizuelnih pomagala kao što su pornići. Samo za sada, posle vratite ako vam se hoće. Da se prebacimo na druga čula i da pokušamo da budete sami sebi vizuelno pomagalo. Dodirujte sebe. Otkrijte nove erogene zone, proverite stare i počnite, ali vrlo polako i nežno sa samom radnjom masturbacije. Usporite za početak, kao da je predigra u pitanju. I nemojte se plašiti da lutate malo po neotkrivenim teritorijama. Sve je to za ljude.

Promenite položaj
A sada da probamo promenu položaja. Tu ne mogu puno da vam pomognem sa konkretnim savetom ali mogu da predložim- sedeći položaj, šetanje po prostoriji ili stojeći. Da sam na vašem mestu, evo šta mi prvo pada na pamet: Nađite najveće ogledalo u kući i stanite ispred njega. Naslonite jednu ruku u visini glave na ogledalo i gledajte sebe dok masturbirate. Gledajte sebe u oči, u telo i, naravno, tamo gde se dešava ono najzanimljivije. Ali to je samo ono što meni pada na pamet. Možda grešim. Probajte sve što vam padne na pamet. Možda se vratite na stare metode a možda otkrijete nešto novo.

Probajte nove trikove
Treće, da probamo da promenimo tehniku. Da li uopšte razmišlajte o sopstvenom dodiru i o tome što radite ili su vam misli samo na onome što je na ekranu ili na sceni koju zamišljate u glavi? Naravno, mašta i takve scene u glavi će uvek igrati ulogu ali ubacite i sam osećaj u celu igru. nastavljamo i dalje usporenim tempom ali pojačavamo pritisak. Valjda ne treba da vam govorim da glavić i koren igraju najveće uloge. Dohvatite se nekog lubrikanta, najbolje gustog, i namažite dobro glavić. Sad uposlite obe šake. Jednom stegnite koren penisa a drugom držite glavić i palcem masirajte. Masaža treba da bude spora i snažna ali ne i gruba, uvek izbegavajući sam otvor na vrhu glavića. Pokušajte da izbegnete onaj ustaljeni pokret gore-dole i isprobajte nešto novo. Dodajte tom klasičnom pokretu mali okret kada povlačite na gore ili masirajte ceo penis otvorenim dlanom sa prstima u pravcu korena.

Oregazam nije samo reda radi
Neverovali ili da, većina muškaraca ne doživljava pun orgazam ili ga retko doživljavaju. Orgazam pri masturbaciji je najčešće brz i čisto reda radi. Seksom se nikako ne treba baviti reda radi niti tu postoji neki poseban red. Jedino bi zaista bio red da sebe upoznate i da sebi pružite puno zadovoljstvo. Kada se budete približavali (nadam se polako i inventivno) orgazmu, sastavite palac i kažiprst u krug oko mošnica i stegnite koliko vam odgovara. Ovo će vam odložiti orgazam, odnosno izbacivanje sperme, i maksimalno pojačati užitak. Verujem da ćete sami osetiti kada je trenutak da popustite (pametnijem) i da završite posao.
Za kraj, rekapitulacija: izbacite pomagala (bar ponekad), promenite položaj, usporite, probajte nove tehnike, uposlite obe ruke i celo telo, koristite pomagala, igračke, lubrikante i – uživajte u sebi. Ili van sebe. Ili sa sobom. Ma, samo uživajte!

Tekst: Danica Radišić