Najbolji saveti za sve dobre devojčice koje žele da imaju nevaljali seks

Internetom kruži mem koji kaže: Svaka žena traži lošeg momka koji je dobar samo za nju, a svaki muškarac traži dobru devojku koja je nevaljala samo za njega. Ali kada ste “dobra” devojka, biti “loša” je lakše reći nego to zaista i postati.
Seks, lisice, dominacija

Vodite računa, ako ne želite da se stvari otrgnu kontroli, Foto: Profimedia.rs

Psiholog Bil Majer kaže da su mnoge njegove pacijentkinje “dobre” devojke koje su radoznale da otkriju šta društvo smatra tabu seksom. Sramota ih je da priznaju da žele malo grublji seks.

Ako ste “dobra” devojka koja želi da zna nešto više o agresivnijem seksu, ali ne želi da se stvari otrgnu kontroli… evo šta morate da znate pre nego što počnete da eksperimentišete:

Poštujte jedno drugo u svakom trenutku

Možete da počnete sa blago rizičnim ulogama, a zatim da ih nadograđujete dok gradite poverenje između sebe. Ako se posle akcije osećate kao lavica koja prede, odlično! Vežbajte to što ste postigli još nekoliko puta istim intenzitetom. Ako ste se osećali loše tokom seksa ili u grču, nije dobro. Popričajte o tome gde je zapelo.

Eksperimentišite i neka vam vaši zdravi prirodni nagoni pokažu put. Nema žurbe. Ako neko od vas ovom drugom povredi osećanja, saslušajte, izvinite se, obratite pažnju baš na tu stvar i počnite opet – koliko možete. Postoji savršen balans nežnosti i agresije za vas. Vaš posao je da ga nađete.

Rizikujte

Morate da proširite granice svoje bezbedne zone. Kažite svom partneru da hoćete “da ga pojedete”. Neka on vama kaže kad oseti želju za agresivnošću. Podelite svoje fantazije i savršeno izbalansirajte nivo grubosti.

Prepustite se i verujte sebi

Nakon što nekoliko puta ispričate šta želite, pokušajte to, budite grubi! Recite mu da vas prebaci preko sebe ili da vas jače zgrabi. Verujte sebi da znate šta želite, a onda samo to zatražite.

Povećajte nivo nežnosti

Milost i nežnost možda zvuče kontradiktorno kad je grub seks u pitanju, ali je taj balans i povezanost su nešto predivno u seksu!

Nekad ste lovac, a nekad plen. Takođe, ako niste praktikovali agresiju u krevetu skoro sigurno će vam biti neprijatno na početku.

Pazite jedno na drugo. Iskrenost je od presudnog značaja. Ali kritika i prozivanje nisu dozvoljeni. Cilj je menjati uloge na smenu.

Osmislite sigurnu reč i postavite jasne granice za pozitivno iskustvo. I slobodno opomenite partnera ako te granice pređe. Takođe, spustite loptu ako vam partner stavi do znanja da ste preterali. Uvek možete da se vratite agresivnijoj igri u sledećoj rundi.

izvor: 24sata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *