Neprijatne stvari tokom seksa koje mogu da iznenade i najiskusnije

Ponekad, čak i kada se strasti rasplamasaju toliko da i sam krevet gori, u vatrenom zagrljaju pod nabojem seksualne energije, mogu se dogoditi i ne tako prijatne stvari koje mogu da iznenade i one najiskusnije dame.

Seks i iznenađenja

Dr Meri Džejn Minkin sa Univerziteta Jejl u SAD, za magazin „Women’s Health” objašnjava da suvoća vagine nije neobična pojava, i da je u proseku 33 odsto žena iskusilo ovaj problem.

Samo nekoliko seksundi nakon predigre, tek što stupe u seksualni odnos, žene mogu da procene u kom pravcu će se on odvijati – u dobrom ili lošem. I same znate, kada je zaista dobro, nema previše vremena za razmišljanje.

Kimberli Resnik Anderson, vlasnica „Suma centra” za seksualnu edukaciju u Ohaju, kaže da žene uglavnom započinju seks iz „neutralne tačke”.

Ponekad se može dogoditi da vam se, u određenim pozama, kao što je „doggy style” pripiški, a Ejmi Levin, seksolog i autorka čuvene knjige „Zapalite strasti” objašnjava da se ovo događa jer se tada vrši pritisak na čuvenu „g” tačku koja može da dovede i do ženske ejakulacije.

Čest ženski performans tokom  seksa je vrištanje. Studija sprovedena tokom 2011. pokazala je da 66 odsto žena to radi kako bi ubrzale orgazam svog partnera, a čak 86 odsto njih vrišti kako bi podigle partnerovo samopouzdanje, prenosi CNN.

Većina žena iskusila je neugodan fenomen ispuštanja „neugodnog zvuka” tokom seksa, koji bi mnogi povezali sa ispuštanjem gasa. Ipak, ovo se događa onda kada se vazduh, pri određenim seksualnim pozama, „zarobi u vagini“. Kada se to dogodi, svakako imate dve mogućnosti: da ignorišete neprijatnu situaciju i svoje misli preusmerite na strasti ili da se jednostavno nasmejete, i opet nastavite tamo gde ste stali.

Ponekad, dok ste u divljem zagrljaju svog partnera može vas iznenaditi neobična glavobolja. Ipak, ne dozvolite da vas ova, možemo je nazvati bizarna pojava, uplaši. Pri seksualnom uzbuđenju oslobađa se velika količina hormona što može dovesti do kratkotrajne glavobolje.

 

izvor: Blic zena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *