10 seks poza koje zamenjuju teretanu

Podizanje tegova nije jedini način da ojačate. Vođenjem ljubavi možete da izgradite određene mišiće, u zavisnosti od toga u kojoj pozi vodite ljubav. Ne morate da odvajate vreme za teretanu, a spojićete lepo i korisno. Evo kako.

1) KVADRICEPSI

Neka on legne na krevet sa nogama spuštenim sa strane kreveta (na ivici), a vi sedite odozgo okrenuti njemu leđima. Namestite se u žaba pozu: umesto da savijete noge i kolenima se oslanjate, savijte ih tako da se tabanima opirete o krevet, a da vam noge budu između njegovih butina. Laganim podizanjem i spuštanjem radite na kvadricepsima.

2) GRUDI

Dogiju je u ovom slučaju potrebna mala promena. Namestite se na kolena i šake i neka on dođe iza vas. Tako radite na gornjem delu tela. Kako biste postigli više, radite lagano sklekove tokom penetracije.

3) GLUTEUS I MIŠIĆI ZADNJEG DELA BUTINA

Namestite se u poziciju za iskorak. neka on sedne na krevet ili fotelju, a vi sedite na njega okrenuti njemu leđima, sa levim stopalom na podu i desnim na krevetu pored njega. Posle promenite noge.

4) DONJI TRBUŠNJACI

Namestite se u lotos pozu, okrenuti ka svom muškarcu dok ste odozgo. Ova poza podrazumeva kontakt očima ili ljubljenje, a noge su vam obmotane oko njega. Pomerajte za to vreme donje trbušnjake kako biste pomerili karlicu gore i dole. Mali mišići mogu mnogo toga učiniti za vaš izgled.

5) TRICEPSI

Kada jednom savladate lotos pozu, koja pomaže kod izgradnje donjih trbušnjaka, nadogradite tu pozu. Umesto da obmotate ruke oko njega, zabacite se nazad i dlanove spustite na krevet. Tako radite na svojim tricepsima pomerajući se napred-nazad.

6) ISTEZANJE KUKOVA

Probajte makazice. Oboje lezite na bokove okrenuti jedno drugom i ispreplećite noge. Gornju stavite preko njegove noge, a donju između njegovih nogu. Pomerajući kukove napred-nazad, vi ih istežete. Sledeću put zamenite strane.

7) GORNJI TRBUŠNJACI

Ova poza zahteva veliku savitljivost, zato se prethodno istegnite tako što ćete dodirnuti svoje prste. Zatim lezite na leđa i stavite zadnji deo svojih butina na grudi svog muškarca. Noge možete ispraviti ili mu ih prebaciti preko ramena, kako vam više prija. Tokom penetracije pokušavajte da podignete gornji deo tela i tako ćete raditi na gornjim trbušnjacima.

8) DELTOIDI

Ovo je dogi sa preokretom. Vi se namestite na krevetu, a on neka vam priđe otopzadi stojeći na podu. Onda neka vas uhvati za butine i podigne vam obe noge i drži ih tokom penetracije. Tako ćete sebe održavati samo gornjim delom tela i radićete na deltoidima.

9) GLUTEUS

Ako ne želite da probate nešto što je veoma akrobatski, probajte nešto jednostavno. Namestite se u misionarsku pozu, stavite jastuk ispod leđa, a glava i ramena neka vam ostanu na krevetu. Dok je vaš muškarac između vaših nogu, pokrećite kukove gore-dole i tako ćete raditi na zadnjici.

10) CELO TELO

Kada završite sa misionarskom pozom, probajte naprednu verziju, koja se naziva „most“ i kod koje se angažuje veliki broj mišića. Opet podignite zadnjicu, ali ovog puta upotrebite i ruke da podignete glavu i ramena od kreveta. Kretanjem napred-nazad radite na gornjem i donjem delu tela, na gluteusu, trbušnjacima, bicepsima, tricepsima i deltoidima.

izvor: blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *