5 znakova da je vreme da raskinete

Žene su sklonije da zanemare znake na uzbunu kada nešto ne štima u vezi. Radije će zažmuriti na jedno oko, a posebno one koje su sebe ubedile da vole loše momke.

Ako se privlačnost ugasila, nema više povratka….

Kada odreagovati i prekinuti vezu koja ne funkcioniše?

1) NEMA VIŠE PRIVLAČNOSTI

Ne dozvolite sebi da ostajete u vezi u kojoj se ugasio žar iz navike, ili zato što su sve vaše drugarice zauzete. Takođe, ako ni u početku veze nema one uzbuđenosti, ne mučite sebe, ne gubite vreme i ne pokušavajte da sami izgradite tu privlačnost.

2) AKO JE GRUB PREMA PRODAVAČICAMA, KONOBARIMA…

Neko je rekao da nečiji karakter možete proceniti prema tome kako se ponaša prema ljudima od kojih dotična osoba ne zavisi. Ovaj test se može primeniti i na to kako se neko odnosi prema “uslužnom” osoblju, kao što su prodavačice, konobari…

3) AKO VAS MALTRETIRA

Ako imate utisak da živite u nekom Hičkokovom filmu, da vas veza opterećuje, bilo fizički bilo psihički, bežite glavom bez obzira!

4) ČESTO NEMA VREMENA ZA VAS

Zapamtite: ako je stvarno zainteresovan za vas, itekako će pronaći vreme da bude sa vama. Ne dozvolite sebi da vas obmanjuje raznim izgovorima.

5) AKO NEMATE DODIRNIH TAČAKA

Suprotnosti se privlače…. pa, nije baš tačno. Međutim, normalna je pojava da se dvoje različitih ljudi sretnu, zaljube i provedu kraće ili duže vreme zajedno. Ona voli da izlazi, on je više za kućnu varijantu. On je mesožder, ona vegetarijanac. Ali, to su površinske razlike.

Ako zagledate malo bolje takve parove, videćete da su, u suštini, ipak slični i da dele one najbitnije vrednosti. Oboje cene porodične vrednosti, imaju isti smisao za humor…

Naše razlike čine nas interesantnima, ali sličnosti nas održavaju zajedno.

izvor: zena blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *