Šta mu prolazi kroz glavu kada vas prvi put vidi golu

Da li ste se nekada pitali šta vaš partner misli kada vas prvi put vidi golu? Poznati seksolog Trejsi Koks otkriva šta to muškarcima prvo prolazi kroz glavu kada vide nago telo partnerke, kao i šta do žene prvo pomisle kada vide dragog bez odeće.

Kada se prvi put skinete pred partnerom, to može da bude prilično neprijatno: Evo o čemu oni misle

ŠTA ON MISLI:

JUHU! SADA ĆU DA IMAM SEKS!

Trejsi kaže da je ovo verovatno jedna od prvih misli koje mu prolete kroz glavu. Ako gola žena stoji ispred vas, to može samo da znači da će uskoro uslediti seks – tako da je njegova prva reakcija svakako silno zadovoljstvo. Ovo prethodi jednoj ne tako prijatnoj misli…

 

DA LI JE MOJ PENIS DOVOLJNO VELIKI?

Za razliku od ženskoj tela, muško je tako dizajnirano da se sve odmah vidi. I upravo zato će jedna od prvih stvari na koje pomisli biti to da li je njegov polni organ zadovoljavajuće veličine. Verovatno će na vašem licu pokušati da pronađe izraz zadovoljstva ili razočarenja. Ako pomisli da je prošao test, njegova sledeća misao je ponovo prilično panična…

 

ŠTA AKO NE BUDEM MOGAO DA SE POKAŽEM?

Žene mogu da odglume želju, muškarci ne mogu. Prvi seks sa novim partnerom je neverovatno uzbudljiv i može da bude jako lep, ali budite uvereni da je on pod pritiskom.

 

GLEDA VAM U GRUDI

Nakon što je sve prethodno navedeno obrađeno, on konačno može da se posveti posmatranju onoga što je ispred njega. Sada je pravi trenutak za otrivanje toga šta se nalazi ispod brushaltera. Naravno, grudi vam izgledaju sjajno u tom puš ap brushalteru, ali kako će se one držati bez njega?

 

OPAŽA KAKVA JE SITUACIJA “TAMO DOLE”

Ovo je dragocen momenat, jer bez obzira na to da li ste obrijani, izdepilirani ili mate čitav žbun, ne možete da udovoljite svima. Trejsi objašnjava da je sledeće na listi procenjivanje te situacija. Neki muškarci vole da dole nema ni jednu dlaku, dok drugi uživaju u prirodnom izgledu.

 

POSMATRA KOLIKO STE SAMOUVERENI

Ako ste jednom rukom pokrili grudi, a druga vam je instinktivno krenula dole, da pokrije intimne delove, on će odmah znati da može da očekuje prilično standardan seks. Ako stanete uspravno i dozvolite mu da se u potpunost divi vašem telu, to će ga izludeti i znaće da će provod u krevetu biti fantastičan.

 

ALI ON NE PRIMEĆUJE…

Vašu težinu. Za razliku od grudi, veličina tela ne može zapravo da se kamuflira. Ako ste oboje goli, on verovatno već zna šta ima pred sobom. Ali, on svakako ne razmišlja o tome koliko ste teški. Prezauzet je posmatranjem onih bezobraznih delova, da bi mogao da primeti da vam se butine tresu kada hodate.

 

ŠTA ONA MISLI:

ODMERAVA VAM CELO TELO

Žene su zapravo podjednako vizualne kao i muškarci – studije su pokazale da žene odmeravaju muško telo isto koliko i muškarci odmeravaju žensko. To ne znači da će žena ostaviti muškarca ako nema trbušnjake, ali to takođe ne znači ni da muškarci treba da se zavaravaju – žene i te kako gledaju na telo.

 

GLEDA KO IMA BOLJE TELO

Ako je muškarac u mnogo boljoj formi nego žena, to može značajno da utiče na žensko samopouzdanje. Zato trejsi naglašava da se žene svakako porede za muškarcem kada se prvi put nađu goli.

 

PROVERAVA KOLIKO MU JE VELIKI

Da, dragi muškarci, žene svakak odmeravaju koliki vam je polni organ. Ali, dobra vest je da žene ne smatraju da je preveliki penis preterano privlačan. Iako se često misli da je suprotno, veliki penis može zapravo da učini seks prilično neudobnim, pa čak i bolnim. Zato, ako ste prosečne veličine, opustite se. Čak i ako ste ispod proseka, nema razloga za paniku. Ako dobro baratate jezikom, to nije ni bitno.

 

GLEDA DA LI ON IMA EREKCIJU

Ako žena primeti da muškarac još uvek nema erekciju, prva stvar koju će zaključiti je da je to zbog njenog tela, ili da nešto nije pravilno uradila. Najbolja stvar koju muškarac može da uradi u ovakvoj situaciji jeste da je uveri da nije ona u pitanju. Iako vam verovatno neće verovati.

 

POSMATRA VAŠU REAKCIJU

Trejsi smatra da ovo žene brine više od svega drugog. Pravilna reakcija bi bila vaše: Vaš pogled neprestalno putuje po njenom telu, i imate izlaz na licu koji govori “Ne mogu da ti odolim”

 

ŠTA NE PRIMEĆUJE?

Ne mnogo toga! Žene mnogo bolje opažaju detalje nego muškarci. Veća je verovatnoća da će žena primetiti taj mladež na vratu, vaša stopala kolena pa čak i koje us vam marke bokserice. Ali, ne paničite. Primetićete da oba pola imaju mnogo više razumevanja nego što se misli.

 

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *