Udovica

Moja komšinica Dana ima dvije kćerke i živimo na istom spratu. Bez muža je više od tri godine. Prosvetni je radnik, posvetila se kćerkama koje su sada na fakultetu, poslu i kući. Petnaest godina dobre smo komšije, uvijek smo pili zajedno popodnevnu kafu.
I ja imam dobru i lijepu ženu i prekrasnu djecu.
Decembar je, veoma hladan mjesec. Žena mi je otišla kod njenih u drugom gradu. Sjedim i sa komšinicom Danom pijem kafu. Donijela je i kolače . U stanu centralno grijanje, veoma je toplo. Kablovska TV, pomalo nervozno mijenja programe. Nailazi na golotinju i nespretno je prebacuje. Pričamo o djeci i ona će : »Lako je tvojoj Maci kad ima tebe. Ja sama podižem kćerke, zapostavila sam sebe. Evo znaš stalno sam u kući i sa Vama, četrdeset pet mi je godina«. Počeo sam je tješiti da treba da nađe čovjeka i da ima uslove za to. Znaš ja sam udovica, muška ruka me nije dohvatila ima tri godine, da postanem drolja neću ni rade sebe niti zbog kćerki. Pomilovao sam je sa rukom preko kućne haljine od kuka do koljena.. Šta će reći tvoja Maca. Ništa samo se ponašaj sa nama normalno kao do sada.

U takvoj atmosferi stvorenu za dobru jebačinu privukao sam komšinicu Danu i ispod kućne haljine uhvatio je rukama za guzice. Inače komšinica od 45 godina bila je dobro očuvana, dobrih guzica, upadljivih sisa, dugih nogu i nježnih ruku. Prosječna pička. Ja sam imao pedeset godina, u dobroj kondiciji, mogao sam dobro pojesti, popiti i cijelu noć jebati. Ženu koja je bila dosta mlađa od mene, morao sam je prevariti samo par puta sa nekim studenticama koje su bile podstanarke na našem ulazu. Komšinica bez ikakvog kometara prihvatila me je i počela strastveno ljubiti. Iznenadio sam se od nje, a kako neće udovica željna kurca. Otišli smo na bračni krevet i za tren obadvoje bili goli. Vidio sam da je dobra pička i polako sam je počeo maziti. Ona je odmah podivljala, ljubila me, hvatala za kurac, nježno prevlačila usnama preko njega, divila mu se više od ikakve neiživljene djevojčice. I ja sam upotrebio svoje iskustvo, sise, butine, guzice i sve ostalo pripremio sam kako valja. Uz stenjanje i jecanje molićivo je rekla »ne mogu više izdržati ,uguraj ga, jebi me, rasturi me …«. Sa uzdahom je rekla joooj i nastavila miješati tako vješto da je i mene izluđivala. Jebime slobodno, svrši u mene trebam da dobijem ovih dana. Mijenjao sam poze i na kraju sjela mi je na kurac. Držao sam je za sise, lupao po guzicama, a ona je vrištala i sa lakoćom se nabijala, uvijela i miješala . Više puta je dobro svršila. Poslije duge jebačine, sav u znoju počeo sam i ja da punim pičku odozdo na gore, a ona je pala poklopila me sa sisama . Osjećajući moj kurac još u dobrom stanju kako i dalje mrda i dalje je sva drhtala od dobre jebačine. Na trenutak smo zaspali i onda zajedno se istuširali. Ponovili smo jebačinu zguza u dnevnoj sobi. Tako je bila glasna od užitka da sam joj morao stavljati ruku na usta da ne čuju komšije.
Dobro izjebanu komšinicu i vruću udovicu Danu ostavio sam na trosjedu, a ja sam sa sa uspomenom na sjećanje na nju, jednom šljivom na vratu i brazdom na leđima od njenih nokata otišao svojoj kući.

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *