I zene imaju svog “wingmana” i to obicno ruzniju prijateljicu

Žene se danas sve češće u zavođenju oslanjaju na pomoć prijateljice koja je manje privlačna od njih, a pomaže im u “razbijanju leda” i izvlačenju iz neprijatne situacije.

Oko tri četvrtine žena u izlazak na kojem se nadaju da će upoznati potencijalne partnere sa sobom vode prijateljice koje će im pomoći u zavođenju, tzv. “wing women”. Uloga takve prijateljice je da “razbije led” pri upoznavanju, pomaže da se osećaju sigurnije. Idealan kandidat za partnerku za zavođenje je duhovita, prijateljski raspoložena i ne preterano zgodna prijateljica.

Više od polovine žena radije bira ružniju prijateljicu jer smatra da će uz nju izgledati privlačnije i lakše ga osvojiti. “Wing woman” pomaže u razgovoru s momcima, ali i da bi spasila situaciju.
Čak 45 odsto žena sa svojom prijateljicom ima tajni kod koji će joj pomoći da pobegne od napornog muškarca, a obično se sastoji od SOS poruke ili znaka rukama. Oko 29 odsto njih pretvara se da mora da ide u toalet, a jednu od sedam žena mladići “uhvate” u tajnim signalima.

– Moderna scena za upoznavanje pravo je minsko polje u kojima se planiraju taktike, manevri izbegavanja i zavođenja, a žene u tome ne kaskaju za muškarcima – rekla je Lorna Tweed, koja je sprovodila istraživanje.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *