Muskarca odaje drzanje, a zenu noge

Čini vam se da je kolega s posla, prijatelj, komšija ili poznanik bacio oko na vas, ali niste sasvim sigurni… Pomoći će vam saveti stručnjaka koji tvrde da postoje pouzdani znaci pomoću kojih možete detektovati da “osumnjičena” osoba prema vama gaji romantična osećanja.

OSMEH
Među signalima tajne ljubavi su širok osmeh, dugo gledanje u oči, mali dodiri i prekrštene noge i stopala okrenuta prema vama. Ako je muškarac istinski zainteresovan, on se smeška, uspostavlja dug kontakt očima, popravlja odeću, uspravno stoji ili sedi, ramena pomera unazad, a grudi prema napred. Ako joj se sviđate, žena se smeši i dugo vas gleda u oči. Nesvesno, ali diskretno, naginje se prema vama i suptilno otkriva svoj vrat, ruke ili dlanove. Iako se može povezivati sa signalima nervoze, ipak ako vrti među prstima pramen kose ili lančić, ona ne zna kako bi obuzdala osećaj privlačnosti.

PREKRŠTENE NOGE

Klaćenje nogom ne upućuje samo na nervozu. Ako žena, dok sedi, više puta prekrsti noge i postavi ih tako da su joj stopala okrenuta prema vama, njen govor tela u direktnom prevodu znači da prema vama oseća duboku podsvesnu privlačnost. Lagano njihanje nogom dodatno ističe njenu senzualnu prirodu i simpatije koje oseća.
Slučajni dodiri znak su privlačnosti. Ako vas prijatelj u razgovoru često dodiruje, moguće je da je zaljubljen u vas, posebno ako uz to postoji još neki od znakova simpatije. Čak i kad se čini da su sasvim platonski i benigni, dodiri upućuju na to da privlačnost postoji. Iniciranje fizičkog kontakta najčešće je znak fizičke privlačnosti.

ROZE I PLAVO

Ako želite da ohrabrite tajnog obožavatelja, obucite nešto u bojama koje vas čine pristupačnijima. Muškarac će lakše prići i pokazati osećanja ženi koja nosi odeću ružičastih tonova ili boje breskve. A muškarac će obožavateljki poslati poruku da je stabilan, veran i postojan ako odene nešto plavo.


ZENICA JE DETEKTOR
Ako još niste sigurni da li mu se sviđate ili ne, tokom razgovora pogledajte njegove zenice. Dok gledamo nekog ko nam se istinski sviđa, pod velikim dozama hormona adrenalina zenice nam se nesvesno šire i postaju veće, bez obzira na svetlost. Nakon skeniranja zenica pogledajte njegova stopala – ako su okrenuta prema vama, definitivno ste mu privlačni.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *