Koliko se čeka na prvi seks, a koliko na volim te

Možda verujete u ljubav na prvi pogled ili ste među onima koji smatraju da je za ljubav potrebno strpljenje i vreme. Kako bilo, partneri jedno drugom ljubav izjavljuju na 14. izlasku.


Učesnici ankete otkrili su da prosečan broj izlazaka na početku veze iznosi dva puta nedeljno, što znači da parovi najčešće jedno drugom izjave ljubav nakon sedam nedelja veze.
Prvi poljupci obično padnu na drugom izlasku, dok većina parova prvi seks ima u proseku na četvrtom izlasku ili u drugoj nedelji veze.
Upoznavanje s prijateljima dolazi nakon šest izlazaka, dok upoznavanje s roditeljima sledi nakon 12 izlazaka, odnosno šest nedelja. I ako sve ide kako treba, zajednički život u proseku započinje nakon 30 nedelja ili 60 izlazaka.

Studiju je uradila britanski web sajt za izlaske seekingarrangement.com, koji je anketirao svojih 100 hiljada članova kako bi saznali kako se odvijaju stvari u vezi.
Osnivač stranice Brendon Vejd za Daily Mail kaže:

– Jedna od velikih dilema jeste to kada prvi put reći volim te. Ono što savetujem članovima jeste da to nikada ne govore već na prvom sastanku. To može uplašiti novog partnera.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *