Znaci da muškarci imaju preveliku moć nad vama

Ako uložite poslednji atom energije u romantičnu vezu, veza bi mogla brzo da se raspadne, a vi se jednog dana osvestite i shvatite koliko ste očajni jer više nemate prijateljica, karijeru ili sopstveni identitet. Ovo su znaci da ste na tom putu…

PREVIŠE TROŠITE NA LJUBAV
Ne mislimo samo na sitne poklone. Nego na karte prevoznih sredstava ako je dečko udaljen od vas, večere koje vaš dečko nije mogao da plati, novac koji ste mu dali jer mu hitno treba a sam nije imao… Neko ko misli svojom glavom, mudro raspolaže svojim novcem kada su u pitanju veće svote. Čak i kada je u pitanju ljubav.

DRUŽITE SE SAMO S NJEGOVIM PRIJATELJIMA
Sjajno je ako ste se uklopili u njegovo društvo, ali ako svoje prijateljice sistematski zanemarujete zbog njega i njegovog društva, brzo ćete ih izgubiti. Možete da pratite svog muškarca kao psić, ali to će vam se pre ili kasnije obiti o glavu.

ČESTO SE VRAĆATE BIVŠIMA
Stalno vraćanje bivšem potez je očajnice i zavisnice od veza. Nešto se s razlogom zove raskid. Osobe koje na prvo mesto stavljaju ljubav, izgubile su sposobnost funkcionisanja van veze. A kome se možete obratiti ako ne pronalazite novu ljubav? Bivšem.

NI POD KOJU CENU NE ŽELITE DA OTKAŽETE SASTANAK
Čak ni kada vašim prijateljicama očajnički treba vaša pomoć. Čak ni kada vam je prijateljica bolesna. Čak i ako vam je prijateljica upravo raskinula vezu i treba joj vaše društvo. U glavi uvek pronalazite opravdanje, ali ako su vam dobro složeni prioriteti nećete tako razmišljati. Prijatelji su uz vas ceo život, a ta će veza potrajati možda tek nekoliko nedelja. A onda će i vama trebati rame za plakanje, a nećete ga imati.

OTKAZUJETE VAŽNE DOGAĐAJE
Bez obzira radite li to zato što želite na sastanak s dečkom, jer želite da idete s njim na njemu važan događaj ili se osećate loše zbog svađe s njim, nećete otići na veliki događaj koji vama može pomoći u karijeri ili koji bi isključivo vama kao osobi puno značio. Dozvoljavate da vezu stavljate ispred sopstvene dobrobiti. To je krajnji znak da muškarci imaju preveliku moć nad vama.

KUJETE VELIKE PLANOVE POSLE PRVOG SASTANKA
Kad stvarno želite da budete s nekim, treba usporiti. Tako nećete preskočiti sve zdrave korake upoznavanja, pre nego što počnete da planirate zajednička putovanja, upoznavanje roditelja ili suživot. Kada ste zavisni od muškarca preskočićete te korake i videti kvalitete kojih u stvari nema.

SVAĐATE SE S PRIJATELJICAMA ZBOG VEZE
Prijateljice vam žele najbolje. Ali, ako ste tip žene kojoj je očajnički potreban dečko, kao odbrambeni mehanizam stvorićete laž koja će vas naterati da poverujete da rade protiv vas. Nema šanse da bi se razumna žena mogla naljutiti kada joj sve bliske prijateljice kažu isto u vezi nekog muškarca. Da možete podneti samoću, bile biste puno otvorenije za mišljenja vaših prijateljica.

SKAČETE IZ VEZE U VEZU
Poput svih stvari koje su zdrave za vas, potrebno je vreme da posle raskida zalečite rane. Ali, ako umesto toga duboko zakopate svoja osećanja i odmah skočite u tuđi krevet nećete završiti dobro. Svaka žena koja sebe stavlja na prvo mesto daće sebi vremena (koliko god bolno bilo) da zaceli sve rane i bude opet svoja.

NISTE GDE ŽELITE DA BUDETE
Niste upisali fakultet kako ste planirali. Niste dobili unapređenje o kom ste maštali. Niste otputovali na mesta koja ste sami sebi obećali da ćete posetiti. Niste osoba kakva ste mislili da ćete biti. Ili ste lenji ili vam je neko drugi oduzeo svu energiju i pažnju. A to je verovatno bio neki muškarac.

SVE MRZITE POSLE RASKIDA
Mrzite određenu hranu, određene restorane, određene glumce, boje, čak i cele zemlje… Normalno je da u početku izbegavate određene ljude i mesta koji vas podsećaju na bivšeg. Ali ako nakon svake veze imate čitav spisak stvari i mesta koje prezirete, onda ste verovatno davali previše od sebe u toj vezi, piše Magazin.

SVAĐATE SE ZBOG MUŠKARCA
Šta stvarno znate o muškarcu kog ste tek upoznale? Ništa. Ali ste zbog njega spremne da ugrozite prijateljstvo? To znači da ljubavi dajete preveliku važnost – kada ste spremne da se posvađate s prijateljicom zbog dečka koga ste tek upoznali, a koji vam se obema sviđa.

NEMATE BLISKIH PRIJATELJICA
Kao što ste iz dosadašnje liste već mogle da zaključite, žene koje su zavisne od muškaraca neće dugo zadržati prijateljice. Zato dobro pogledajte oko sebe – koliko pravih prijateljica stvarno imate, onih koje će se pojaviti na vašim vratima čim vam zatrebaju, koje će vas staviti u konkurenciju za kumu na venčanju?

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *