Rodjendan

Zovem se Marina i imam 15 godina. Idem u prvi razred srednje skole i popularna sam u gimnaziji. Imam velike sise u koji svi decaci bulje i balave za njima, najzgodnija sam u mojoj generaciji. Imam decka koji se zove Mirko. Kada se nadjemo samo mu pusim kurac, ali smo se dogovorili da jos uvek ne spavamo zajedno.
Jednog ponedeljka u skoli prisla mi je trecakinja: “Ee Marina, ja slavim rodjendan veceras, pa se pojavi, ok? Bice samo par nas devojka malo cemo da se zabavimo..”, zakikotala se. “A za poklon mozes da mi doneses neku igrackicu koju cu moci da upotrebim na nekom vlaznom i uskom mestu.”, namignula mi je. Istog trenutka osetila sam kako mi je picka vlazna. “Bicu tu” zamucala sam.
Andjela se okrenula i otrcala da ostatka njene ekipe. Ona ne samo da je bila zgodna, vec su njene sise dominirale u celoj gimnaziji. Pogledale su u mene i nasmejale su se. Za veliki odmor otisla sam do WC-a, zakljucala se i gurnula ruku u gace i srednjak sam zabila u picu. “Ah da to mmm da ah…”. Kada sam svrsila otisla sam na cas.
Posle skole otisla sam u prodavnicu sa seks igrackama i kupila sam jedan bodljikavi dildo. obukla sam tange, minic u kome si bukvalno sve mogao da vidis, providnu majicu i stikle. Kada sam bila ispred njene kuce morala sam maramicom da obrisem picu koliko mi je bila vlazna. Kada sam usla na kaucu su sedele Andjela, Danica, Vanja, Tamara i Milica (najjebozovnije devojke u skoli).
Kada sam usla Andjela me je pozdravila i odlozila moj poklon. Sele smo na pod ukrug i Danica je predlozila da igramo neke igre. Masne fote je bio prvi predlog.
Andjela je bila prva: “Ova masna fota mora da poljubi osobu sa njene desne strane na zvaku”. Zavrtela je flasu i ona se okrenula ka Vanji sa Tamarom na njenoj desnoj strani. Prvo su se dodirnule jezicima pa onda su krenule da ih uvlace… Pica mi je instantno postala toliko vlazna da sam morala da se namestimo zbog sokova koji su jurili iz nje.
Sledeca je ispala Milica koja je morala da skine Andjeline gace u WC-u i da joj tako polize i odradi picu rukama i jezikom. Posle jedne minute iz kupatila se culo takvo stenjanje: ” Ah daaaaaa tooo, Milice polizi mi picu, ahhhh, to nabi jace te prste.. da ahhh mmm tooo, ubaci tri” onda se zacuo jedan vrisak i ona je svrsila.
Iz WC-a je prva izasla Milica koja je odmah nabila tri prsta Vanji u grlo koja ih je sa radoscu polizala..
Sledeci zadatak bio je da ta fota mora da se skine skroz gola dok je ostale zadovoljavaju. Ja sam gledala u neverici moleci u sebi da ja budem ta fota. Kada je flasa bila okrenuta ka meni bila sam presrecna.
Andjela je krenula halapljivo da me skida dok nisam bila samo u stiklama i tangama. Danica i Vanja su odmah krenule da mi lizu i grickaju bradavice. Milica je donela moj poklon. Sklonile su mi gace u stranu i krenule da mi nabijaju dildo u vec veoma vlaznu picu. tamara mi je lizala klitoris. Andjela mi je davala naredjenja. “Ako uspes da izbacis sad taj dildo iz tebe dobices jedan poljubac od mene”. “Ah da tooo mmm da”, bila sam ga izbacila iz sebe. Andjela je prisla i nabila mi je jezik u grlo. Donela je jos jedan dildo i nabila ga je u moje grlo da vidi kako ja to pusim kurac Mirku.
“MMMM, DA TOOO, AH SVRSICUUU”, viknula sam, ali Andjela je rekla da moram da izdrzim 10 s: “!10, 9, 8, 7… 1!” Ahhhh svrsavaaaaam da tooooo ahhh….
Bio je to najbolji rodjendan

Poslao/la: napaljena19

Live Sex