4 seksualne poze koje će mu pomoći da izdrži duže

Koliko puta ti se desilo da si raspoložena samo za jedan na brzaka jer uskoro počinje nova epizoda “Kardašijanovih” koje ne propuštaš? (Ne osuđujemo) A realno, koliko puta se dese trenuci kad želiš da se sve odvija natenane sa laganom muzikom u pozadini, što da ne i celu noć, ili barem onoliko koliko on može da izdrži.
Evo kako da vam seks traje satima

Evo kako da vam seks traje satima, Foto: Profimedia.rs

Istraživači sa Univerziteta u Kentakiju mogu da vam pomognu po tom pitanju. Nedavno su sproveli seriju testova u kojima su ispitivali seksualna iskustva oko 14.000 žena i muškaraca. Nakon što su sagledali rezultate ustanovili su koje poze parove vode ka brzoj završnici, a koje omogućavaju da seks traje duže, mnogo duže.

Evo kako otprilike izgleda ta statistika:

55% žena i muškaraca smatra da seks traje duže kad je žena gore
30% je favorizovalo misionarsku pozu kao najkorisniju u pogledu trajanja
25% tvrdi seks sa strane produžava odnos
17% se izjasnilo za kučeći položaj kao najbolje rešenje za maratonski seks

Iako su mnogi šokirani pozom koja dominira koautor studije i seks terapeut iz Njujorka Ijan Kerner kaže da nije iznenađen rezultatima.

Njegovi pacijenti koji se bore sa problemom prerane ejakulacije tvrde da kad je žena gore njen klitoris je maksimalno stimulisan (jer kontroliše kontakt sa karlicom partnera) dok je prodiranje muškarca takođe ograničeno (što ga sprečava da ejakulira brzo).

Takođe, čak i ako tip ejakulira, uvek postoji mogućnost da i partnerka doživi orgazam ako nastavi da se njiše na onom talasu koji je preostao od erekcije, kaže Kerner.

Koren penisa je poslednje što će omekšati, objašnjava, tako da partnerka bukvalno može sebi da kupi još malo vremena, ako nije doživela orgazam kad i muškarac.

Zanimljivo, zar ne?

Dogistajl iliti kučeća poza, s druge strane je prava vremenska bomba za muškarca jer penis doživljava najveće trenje koje ubrzava ejakulaciju, kaže Kerner.

I dok menjanje poza može da vam pomogne da istrčite vaš seksualni maraton, autorka studije Kristen Mark, direktorka Instituta za seksualnu promociju na Univerzitetu Kentaki, kaže da način na koji ćete “obaviti posao” uopšte nije bitan.

“Seks je složena stvar”, kaže ona.

I u pravu je: stvari kao što su uključivanje više bundeve u ishranu ili odvikavanje od pušenja takođe mogu da povećaju izdržljivost muškarca.

Ovo je poenta: Osim ako ne počinju “Kardašijanovi”, iskulirajte kučeću pozu.

 

izvor: 24sata

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *