Zbog ove greške koju pravite u krevetu vaš muškarac nikad neće biti zaista zadovoljan

Ženski magazini, društvene mreže, iskusnije drugarice i poznate ličnosti su vas do sad verovatno već naučili šta to treba da radite u krevetu kako bi vaš muškarac totalno poludeo za vama. Kakve zvukove treba da proizvodite, kako treba da pomerate telo i kakav veš treba da nosite da bi on što više uživao. Međutim, ono što vas verovatno nisu naučili jeste da je najveća greška koju možete da napravite u krevetu – da se vodite upravo tim savetim.
Sve što je potrebno da znate o pristanku na seks

Najveća greška koju pravite u seksu, Foto: Profimedia.rs

Čuli ste verovatno da momke jako “pali” kada žena stenje i uzdiše tokom seksa, a možda ste čilo da im je baš super i kada izgovori po koju bezobraznu reč. Isto tako ste verovatno do sad već upućeni da, kako bi vaš momak u potpunosti uživao u seksu, morate da znate kako se tačno izvodi oralni seks, kako treba da pomerate telo tokom samog čina i na koji način da naterate sebe da preuzmete kontrolu u krevetu.

Jer, to muškarce loži.

Iako sve ovo jeste istina, ništa od navedenih stavki neće imati poente ako ne radite onu najbitnij stvar – a to je da vi uživate u seksi. Džaba vam veštačko stenjanje, kreveljenje i izgovaranje reči od kojih ćete posle da se osećate glupo, ako nakon seksa imate utisak da ste skinuli još jednu stavku sa “to do” liste. To nije poenta seksa. Isto tako, poenta seksa nije u tome da muškarac uživa, već da se oba partnera dobro provedu.

Nikad, ni u kakvom scenariju, ne bi trebalo da se vodite mišlju “šta da uradim da njemu bude što bolje”, i to iz dva veoma bitna razloga.

1. Vi nećete uživati

A onda nema poente uopšte upražnjavati seks. Budući da smo uveliko zagazili u 21. vek, verovatno je vreme da vam otkrijemo jedu bitnu istinu o ženama i seksu – i one imaju pravo da uživaju! Seks nije neka usluga koju treba da učinite svom partneru, niti je nešti u čemu mogu da uživaju samo ljudi koji imaju penis među nogama. Seks je divan, i ni jedna žena na svetu ne bi trebalo da se stidi da to i prizna.

2. On neće uživati

Kao što već rekosmo, poenta seksa nije da on uživa, ali je svakako super dodataka kada su oba partnera zadovoljna. A ako ste u vezi s likom, on će pre ili kasnije skapirati da vaš “orgazam” nije ništa više do usiljenog uzdisanja i nasilnog izvijanja tela. Zapravo, i same muškarce jako nervira i dovodi do ludila (u onom lošem smislu) kada devojka nije opuštena u krevetu i kada iskreno ne uživa u tome. Oni su najsrećniji kada je njihova partnerka zaista zadovoljna. Možda vi to radite kako biste njemu ulepšali provod, ali činjenica je da ćete se oboje mnogo bolje provesti ako mu jednostavno obajsnite šta želite, šta vas pali i kako da vas dovede do orgazma.

Dakle, zaboravite na sve savete koje ste čuli do sada. Ako vam je neprijatno da psujete, ne radite to! Ako nemate prirodno glasan orgazam, nema potrebe da ga na silu forsirate. Ako ne volite “doggy” pozu, nemojte da je upražnjavate samo zato što vam je neko rekao da to vole momci. Greške u krevetu ne postoje, postoje samo stvari koje vam prijaju i koje vam ne prijaju.

 

izvor: 24sata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *